به گزارش مهرتبریز، مهندس علی صمد نژاد با بیان اینکه در اغلب شهرستان های استان، تاسیسات آبرسانی روستاها آسیب دیده اند، گفت: در این بین خسارات وارده به تاسیسات ۱۰ شهرستان مشهود است.
وی، مجموع خسارات وارده را ۵۴ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سیل اخیر به تاسیسات ۳۸ روستای استان آسیب های اساسی وارد کرده که از این ۳۸ روستا، ۹ روستا در عجبشیر، ۷ روستا در آذرشهر، دو روستا در چاراویماق، یک روستا در ملکان و ۲ روستا و ۲ مجتمع آبرسانی در هشترود و ۳ روستا در هرکدام از روستاهای تبریز، ورزقان، بستان آباد، سراب و مراغه قرار دارند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه از همان ساعات اولیه وقوع سیل، شرکت آب فاضلاب روستایی استان تلاش برای برقراری آبرسانی سیار در روستاهای آسیب دیده را آغاز کرد، اظهار داشت: در این راستا تاکنون ۴۰۰ سرویس تانکر آب شرب به روستاهای آسیب دیده انتقال و آبرسانی سیار در یک روستای سراب همچنان ادامه دارد.
وی به برقراری مجدد شبکه آب شرب ۳۵ روستا از ۳۸ روستای آسیب دیده خبر داد و خاطرنشان ساخت: شبکه آبرسانی دو روستای شهرستان های سراب و مراغه بدلیل از بین رفتن کل تاسیسات و تخریب معابر دسترسی تاکنون برقرار نشده که آب شرب یکی از آنها از طریق آبرسانی سیار و دیگری از طریق راه اندازی چشمه موقت تامین می شود.
صمدنژاد، با بیان اینکه منتظر تامین اعتبارات لازم برای راه اندازی دائمی شبکه های آبرسانی آسیب دیده هستیم، گفت: از چند روز پیش، اقدامات اولیه برای راه اندازی دائمی آغاز شده و تا ۱۵ روز آینده مشکل آبرسانی همه روستاها بصورت دائمی برطرف می شود.
وی در خاتمه با اشاره به بازدید مهندس چیت چیان؛ وزیر نیرو از راه اندازی شبکه آبرسانی روستای چنار و تقدیر ایشان از اقدامات شرکت آب و فاضلاب روستایی آذربایجان شرقی در این خصوص، اظهار داشت: برقراری مجدد آبرسانی روستاهای آسیب دیده با همت و تلاش شبانه روزی همکاران و پیمانکاران طرف قرارداد با شرکت آب و فاضلاب روستایی استان انجام گرفته که جای تقدیر دارد.