به گزارش مهر تبریز، دکتر علی جهانگیری در جلسه هماهنگی ستاد توسعه فناوری های صنایع غذایی، بهداشتی و دارویی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری به موضوع اقتصاد دانش بنیان اظهار کرد: خوشبختانه امروز شاهد هستیم که در رده های بالای کشور اقتصاد دانش بنیان به عنوان دغدغه ای اصلی مورد توجه است و دولت تدبیر و امید نیز به حق نگاه ویژه ای به این بخش دارد، این موضوع از رده های بالای مدیریتی باید در رده های پایین تر مطرح شده و به صورت عملیاتی کار شود.
وی با تاکید بر ایجاد فضای تعامل و همکاری های چند جانبه در ستادهای توسعه فناوری ادامه داد: بستر فعالیت در حوزه دانش بنیان مهیا است اما این ما هستیم که باید از این موقعیت به نحو شایسته ای استفاده کنیم .
نماینده تام الاختیار استاندار آذربایجان شرقی در حوزه فناوری، تاثیر عوامل فرابخشی در موفقیت ستادهای توسعه فناوری را غیر قابل انکار دانست و گفت: ما با شناخت تاثیرگذاری عوامل فرابخشی در فعالیت های دانش بنیان سعی می کنیم از جایگاه قانونی به حل و فصل مشکلات و مسائل پیرامون فعالیت های دانش بنیان بپردازیم.
وی فعالیت در ستادهای توسعه فناوری را تمام وقت دانست و خاطرنشان کرد: افرادی که در این ستادها فعال هستند باید شبانه روزی در صدد توسعه فعالیت های این بخش ، احصای زیرساخت های مورد نیاز و رفع موانع و مشکلات بوده و همگام با متخصصات و صنعتگران در این مسیر گام بردارند.
وی گفت: ما در این ستادها باید به دنبال منافع جمع باشیم از این رو ضروری است تمام متخصصان امر برای توسعه فناوری دارویی در استان دست به دست هم دهند و راهبری این فعالیت ها به گونه ای باشد که بتوانیم به هم افزایی دست یابیم.