تاریخ انتشار : دوشنبه 14 تیر 1395 - 12:43
کد خبر : 1903

غذاهای سنتی آذربایجان شرقی، ظرفیتی برای توسعه ‏گردشگری

غذاهای سنتی آذربایجان شرقی، ظرفیتی برای توسعه ‏گردشگری

مهر تبریز: مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و ‏گردشگری استان آذربایجان شرقی با اشاره به نقش اساسی غذا ‏در انتخاب مقصد از نگاه گردشگران، احیای غذاهای سنتی و ‏محلی استان را ظرفیتی ویژه برای توسعه گردشگری عنوان ‏کرد.‏

به گزارش مهر تبریز،  مرتضی آبدار با حضور در ‏جشنواره سفره رمضان در خانه کارگر تبریز گفت: غذا اهمیت ‏بسیاری در رونق صنعت گردشگری دارد و برگزاری جشنوارهای ‏غذا با رویکرد حفظ و ترویج غذاهای بومی استفاده از ظرفیت ‏فرهنگ بومی برای رونق اقتصادی است.‏

وی خاطر نشان کرد: استفاده از ظرفیت غذاهای محلی و رونق ‏آن در بستر گردشگری موجبات اشتغال زایی و کارآفرینی را ‏فراهم می سازد. ‏
آبدار گفت: آماده ایم تا با همکاری و تعامل بیشتر و ‏استفاده از پتانسیل خانه کارگر در حوزه آموزش صنایع دستی ‏به منظور توانمند سازی افراد با بهره گیری از روش های ‏اصولی و استاندارد گامهای موثری برداریم. ۲۰۱۸ می تواند ‏مبدا تحول بزرگی در حوزه امور کارگری باشد و در تلاشیم با ‏انتقال دانش فنی و علمی ضمن حفظ الگوهای بومی و اصیل ‏زمینه همکاری بیشتر اداره کل با خانه کارگر استان را ‏فراهم سازیم.‏
مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی تاکید کرد: مشکل ‏عمده صنایع دستی عدم شناخت بازارهای هدف است که به منظور ‏حرکت در مسیر حل این مشکل، برگزاری جشنواره های صنایع ‏دستی با همکاری دستگاه ها و نهادهای ذی ربط را در دستور ‏کار قرار داده ایم.‏
آبدار در بازدید از توانمندی بانوان و هنرمندان شرکت ‏کننده در این جشنواره از مسئولین خانه کارگر که موجبات ‏آموزش هنرهای بومی و انتقال بدون نقص این هنر به نسل های ‏آینده را فراهم می سازند قدردانی کرد.‏
شایان ذکر است در پایان از شرکت‌کنندگان حائز رتبه برتر ‏در بخش‌های مختلف به رسم یادبود با اهدا لوح تقدیر و هدیه ‏قدردانی شد.‏

print

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.