وی افزود: آنچه امروز ضرورت دارد، استفاده از ظرفیت های بیشمار موزه ها در احیای فرهنگ و تمدن در جامعه است، لذا در این رابطه باید از وجود سرمایه های اجتماعی و به خصوص سازمان های مردم نهاد برای ارتقای سطح کمی و کیفی موزه ها استفاده کرد.
آبدار با طرح این پرسش که موزه های استان تا چه حد توانسته اند، روایتگر وقایع مهم تاریخی باشند، از موزه ها به عنوان پل ارتباطی تاریخ گذشته آذربایجان شرقی با دنیای امروز یاد کرد.
وی بر همگرایی، همفکری و تعامل بین تمام دستگاه ها در راستای حفظ ارزش های میراث فرهنگی استان تأکید و حمایت خود را حامیان میراث فرهنگی اعلام کرد.
آبدار تصریح کرد: مدیریت در جهت خلاف افکار عمومی به هیچ وجه قابل قبول نیست و انجام هر گونه اقدامی به خصوص در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، قبل از هر چیز منوط به مشورت با افراد آگاه، ذیصلاح و دلسوز تاریخ و فرهنگ، و در راستای منافع عمومی، صلاح مجموعه و ارتقای فرهنگی صورت خواهد گرفت.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از انعقاد قرارداد با برخی از ارگان های دولتی و خصوصی به منظور حمایت مادی و معنوی از اداره کل در اجرای هرچه بهتر امور خبر داد.
وی با تأکید بر توانمندسازی اشتغال در کارگاه های کوچک صنایع دستی، از امضای تفاهم نامه با سازمان جهاد کشاورزی و صندوق توسعه استان به این منظور تأکید کرد.
آبدار در خاتمه با اشاره به اهمیت انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی، از ایجاد دبیرخانه دائمی تبریز ۲۰۱۸، رونمایی از تمبر تبریز ۲۰۱۸ و نصب تابلوی روزشمار معکوس برای تبریز ۲۰۱۸ ظرف روزهای آتی خبر داد.