هفتمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه های برتر در دانشگاه تبریز برگزار شد

مهر تبریز:هفتمین نشست معاونان دانشجویی یازده دانشگاه برتر و بزرگ کشور، در دانشگاه تبریز برگزار شد.
دکتر محمدرضا پور محمدی افزود: از جمله اهداف چنین نشست هایی، تبادل تجارب، هم افزایی و کمک به اعتلای دانشگاه ها در امور دانشجویی است که این امر مهم با همفکری و هم اندیشی و پیگیری امور ممکن می شود.
وی همچنین با اشاره به عملکرد حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه تبریز متذکر شد: دانشگاه تبریز به لحاظ کارکرد در حوزه دانشجویی بسیار موفق بوده و این امر، مرهون تلاش بی شائبه تمام معاونت ها و زیر مجموعه های دانشگاه است؛ به طوری که هیچ مشکل جدی در سه سال اخیر وجود نداشته است که مایه مباهات است.
مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان دانشجویی نیز در این نشست ضمن تقدیر از میزبانی شایسته دانشگاه تبریز، برگزاری نشست های بررسی مسایل و مشکلات دانشجویی دانشگاه ها را راهگشا عنوان کرد و گفت: این نشست ها فرصت مغتنمی است تا با همفکری، به نتایج بهتری در تعالی دانشگاه ها دست یابیم.
دکتر ناصر مطیعی افزود: برای داشتن دانشگاه کارآمد، توجه به مسایل دانشجویی آن دانشگاه بسیار مهم است که باید به کیفیت و تنوع خدمات رفاهی، خوابگاهی و صنفی توجه شود.
بر پایه همین گزارش، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز نیز در خصوص برنامه های نشست گفت: بررسی مشکلات مربوط به وصول بودجه تعمیر و تجهیز خوابگاه ها و طرح مشکلات و معضلات قراردادهای بیمه دانشجویان، از جمله اهداف این جلسه است.
دکتر حسین امامعلی پور افزود: بررسی و تدوین و اجرای هماهنگ آیین نامه های خدمات رفاهی دانشجویان در سطح دانشگاه های برتر با توجه به سیاست های صندوق رفاه دانشجویان، ارایه دیدگاه ها و نقطه نظرات در خصوص آیین نامه ها و شیوه نامه های شورای صنفی و انضباطی دانشجویان و مشکلات اجرایی آنها و بررسی طرح رصد هوشمند و افت تحصیلی و سلامت دانشجویان از دیگر اهداف مطروحه در این نشست است.
شایان ذکر است: در ادامه این جلسه، معاونان فرهنگی دانشگاه های برتر و بزرگ کشور، به بیان دیدگاه و نظرات خود در حوزه معاونت فرهنگی دانشگاههای خود پرداختند و راهکارهای بهبود و ارتقای سطح فعالیتهای فرهنگی دانشگاهها را مورد بررسی قرار دادند.
اضافه می نماید: هفتمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه های برتر با حضور معاونان دانشگاه های تهران ، امیرکبیر، علم و صنعت، تربیت مدرس، علامه طباطبایی، خواجه نصیر طوسی، فردوسی مشهد، اصفهان، صنعتی اصفهان و تبریز برگزار شد.
دوره دانش افزایی زبان و ادبیات فارسی برای دانشجویان خارجی در دانشگاه تبریز آغاز شد
هفتمین دوره دانش افزایی زبان و ادبیات فارسی برای دانشجویان دانشگاه های جمهوری آذربایجان و گرجستان از امروز به میزبانی در دانشگاه تبریز آغاز بکار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در آیین آغاز بکار این دوره ضمن خیرمقدم به دانشجویان شرکت کننده در این دوره های آموزشی و همچنین تقدیر از متولیان این امر گفت: برگزاری چنین نشست های علمی و دوره های آموزشی مشترک بین دانشگاه های منطقه و همسایه که تاریخ، فرهنگ و تمدن مشترک دارند، نقش تعیین کننده ای در توسعه و پیشرفت ارتباطات بین ملت ها و کشورها دارد و از این رو ضروری است برگزاری این دوره ها و نشست های علمی مشترک بین دانشگاه ها به صورت برنامه ریزی شده و مرتب برگزار شد.
دکتر محمدرضا پورمحمدی در ادامه با تاکید بر اینکه کشور ایران با کشورهای جمهوری آذربایجان و گرجستان مشترکات تاریخی، فرهنگی و دینی فراوانی با هم دارند، تصریح کرد: این مسایل ظرفیت و پتانسیل سه کشور دوست و همسایه را نشان می دهد که همین موضوعات کمک شایانی برای توسعه و رشد همه جانبه کشورها را در عرصه های مختلف فراهم می سازد.
وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: برای توسعه و رشد همکاری های مشترک بین کشورها دیپلماسی علمی بیش از سایر دیپلماسی ها کارساز خواهد بود و بدینسان دانشگاه تبریز آماده توسعه هر گونه همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی با سایر دانشگاه های جهان، منطقه و به ویژه با دانشگاه های کشورهای آذربایجان و گرجستان است.
رییس دانشگاه تبریز همچنین با اشاره به ظرفیت های مختلف این دانشگاه گفت: وجود بیش از ۷۵۰ نفر هیات علمی، ۲۵ هزار دانشجو، ۲۱ دانشکده، چندین دانشکده اقماری، ۱۰ قطب علمی و مراکز تحقیقاتی، ۲۰۰ مرکز آزمایشگاهی و … دانشگاه تبریز را به عنوان یکی از دانشگاه های برتر و جامع کشور ایران تبدیل کرده است.
رایزن فرهنگی ایران در آذربایجان، نیز در آیین افتتاحیه این دوره با تاکید بر اینکه هر کشور و ملتی که بخواهد از تاریخ، فرهنگ و تمدن گذشته خویش آگاه شود، باید زبان اصلی گذشته تاریخ آن سرزمین را یاد بگیرد، گفت: کشورهای ایران، آذربایجان و گرجستان در گذشته به خاطر داشتن فرهنگ، تمدن و تاریخ مشترک و وجود آثار متعدد علمی و فرهنگی به زبان فارسی در این کشورها ضروری است، نسل حاضر برای اینکه بتوانند با فرهنگ، تمدن و تاریخ و به خصوص ارزش های گذشته خویش آگاهی لازم داشته باشند، زبان اصلی آن دوران را یاد بگیرند.
دکتر سید ابراهیم ابراهیمی در ادامه با اشاره به اهمیت و جایگاه برگزاری چنین دوره های آموزشی افزود: شما دانشجویان باید از این فرصت پیش آمده به بهترین شکل برای توسعه دیپلماسی عمومی و علمی مشترک استفاده شود.
به گفته وی، همکاری مشترک و ارتباطات ایران در گذشته و این روزها بین کشورهای جمهوری آذربایجان و گرجستان بسیار عالی بود که بخش مهم توسعه این ارتباطات آن بر می گردد به گسترش دیپلماسی علمی و عمومی که در این میان تاریخ، فرهنگ و تمدن مشترک این کشورها نفش تعیین کننده ای در این زمینه داشته است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز نیز در این آیین گفت: کشور جمهوری اسلامی ایران به خاطر نقش راهبردی و استراتژی فکری و سیاسی که حضرت امام خمین(ره)، بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب برای این نظام تدوین کردند، به عنوان یک کشور ابرقدرت در منطقه و جهان مطرح است و به نوعی با به چالش کشیدن نظام فکری و اندیشه غرب در معادلات منطقه و بسیاری از مسائل جهان تاثیرگذار است.
حجت الاسلام و المسلمین محمد انوری، در ادامه با تاکید بر اینکه کشور ایران در حاضر به عنوان کشور منادی وحدت و صلح بین کشورهای منطقه و جهان و به خصوص اتحاد وحدت بین مذاهب و ادیان مطح است، یادآور شد: انقلاب اسلامی ایران بسترهای لازم را در این زمینه فراهم کرده که همه کشورها با ادیان و مذاهب مختلف با همفکری و تبادل نظر بتواند در جهان با همدیگر با صلح و آرامش زندگی کنند.
رییس موسسه مطالعات و تحقیقات آذربایجانشناسی دانشگاه تبریز نیز در این آیین گفت: هفتمین دوره دانش افزایی زبان فارسی با حضور ۵۳ نفر از دانشجویان زبان و ادبیات فارسی کشورهای جمهوری آذربایجان و گرجستان برگزار میشود.
دکتر احمد فرشبافیان در ادامه با اشاره به برنامه های این دوره های آموزشی افزود: آشنایی با تاریخ زبان فارسی، نگارش و دستور، آشنایی با شخصیت و آثار اسلامی، ادبیات انقلاب اسلامی و پایداری، آشنایی با فرهنگ های اسلامی، ادبیات معاصر، زبان معاصر و … از جمله این برنامه ها است.
وی، با بیان اینکه در کنار برگزاری این کلاسهای آموزشی نیز تورهای مختلف تبریزگردی برای دانشجویان ترتیب داده شده تا اینکه این دانشجویان بتوانند با فرهنگ این سرزمین آشنا شوند، تصریح کرد: سفر به روستای تاریخی کندوان و بازدید از موزه ها و مکان های تاریخی و تفریحی شهر تبریز از دیگر برنامه های این دوره های آموزشی است.
رییس موسسه مطالعات و تحقیقات آذربایجانشناسی دانشگاه تبریز اضافه کرد: بعد از اتمام این دوره ها نیز این دوره های دانش افزایی از دوم شهریورماه سال جاری برای اساتید دانشگاه های این کشورها برگزار خواهد شد.
یادآور می شود: دوره دانش افزایی زبان و ادبیات فارسی از طرف موسسه مطالعاتی آذربایجان شناسی و با مشارکت مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز برگزار می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰