به گزارش مهرتبریز، یعقوب نماینده در جلسه شورای هماهنگی آموزش های فنی و حرفه ای و مهارتی استان افزود: نبود ارتباط معنی دار بین عرضه و تقاضای نیروی کار، نبود همخوانی نیاز بازار کار با عرضه نیروی کار و عدم پیوست نیروی انسانی پروژه های اقتصادی از دیگر چالش های بازار کار است.
وی نداشتن شناخت کافی متقاضیان آموزش های مهارتی از بازارکار، ارائه آموزش های موازی با بخش خصوصی با اعتبارات دولتی ‘هدر رفت سرمایه’ و نبود هم افزایی نیز از دیگر چالش های فعلی بازار کار برشمرد.
نماینده گفت: تربیت نیروی کار ماهر و ارتقای شغلی و توانمند سازی شاغلین از جمله اهداف آموزش های فنی و حرفه ای و مهارت آموزی است.
وی با بیان اینکه آموزش های فنی و حرفه ای پر هزینه است، افزود: ۷۲ دستگاه، سازمان، موسسه و ارگان دولتی از بودجه عمومی برای ارائه آموزش های فنی و حرفه ای استفاده می کنند.
وی با اشاره به ضرورت تشکیل شورای هماهنگی فنی و حرفه ای استان اظهار کرد: با تشکیل این شورا شاهد افزایش هماهنگی بین دستگاه های عرضه کننده و متقاضی نیروی کار خواهیم بود.
مدیرکل فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی ادامه داد: این هماهنگی موجب انسجامبخشی، ارتقای بهره وری و استفاده حداکثری از منابع انسانی و مادی شده و در ارائه فعالیت های آموزشی و اشتغال موثر واقع می شود.
کیفیت پایین آموزش های مهارتی و کاهش اعتماد متقاضیان نیروی کار،چالش بازار کار است
مهرتبریز: مدیرکل فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی گفت: کیفیت پایین آموزش های مهارتی ارائه شده و نیز کاهش اعتماد متقاضیان نیروی کار یکی از چالش های فعلی بازار کار است.
- ارسال توسط : مدیر کل اخبار