مهر تبریز-تعداد 98 اکیپ ثابت و سیار بر کشتار دام زنده به مناسبت عید سعید قربان در استان آذربایجان شرقی نظارت دارند .

مهر تبریز-تعداد ۹۸ اکیپ ثابت و سیار بر کشتار دام زنده به مناسبت عید سعید قربان در استان آذربایجان شرقی نظارت دارند .

به گزارش خبرنگار ما ،دکتر امیرحسین بهداد مدیر کل دامپزشکی استان ، در گفتگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر صداو سیمای استان آذربایجان شرقی گفت: با توجه به فرا رسیدن عید سعید قربان برای نظارت بر بهداشت دام‌های عرضه شده به مردم ۴۶ اکیپ ثابت و ۵۲ اکیپ سیار دامپزشکی در سطح استان قبل از ذبح بر سلامت دامها و پس از ذبح لاشه دام های قربانی نظارت دارند.

​وی با پرداخت به ویژگی های دام سالم افزود : شهروندان در موقع خرید دام توجه داشته باشند که دام خریداری شده سرحال و بدون لنگش بوده ، چشم ها براق و پوزه دام تمیز و بدون آبریزش و ترشحات باشد، پوست و پشم سالمی داشته و دارای زخم و یا ریختگی پشم نباشند، علائم بیماری مانند عطسه و سرفه دیده نشود و در دام حالت جوش ( نشخوار ) مشاهده گردد.
​وی با بیان اینکه گوشت و جگر تازه دام ذبح شده را به ترتیب به مدت ۲۴ و ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنید افزود : در طرح نظارت بر ذبح عید قربان از ظرفیت ۱۴۱ نفر کارشناس استفاده می‌شود که نظارت بهداشتی این افراد در روز یکشنبه از صبح تا عصر و در روز دوشنبه از ساعت ۷ تا ساعت ۱۳ در جایگاه های عرضه دام اقدام به بازرسی لاشه ها اقدام خواهند نمود.
​علاوه بر فعالیت اکیپ ها بصورت سیار ،همشهریان می توانند با تماس تلفنی با ادارات دامپزشکی شهرستانها یا سامانه ۱۵۱۲ از خدمات این اکیپ ها بهره مند شوند .
​دکتر بهداد در پایان افزود: در راستای ارتقاء سلامت جامعه و کنترل عرضه بهداشتی دام ویژه عید سعید قربان محل های موقت عرضه دام قربانی در چهار جایگاه با همکاری سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری تبریز ایجاد شده است که به شرح زیر میباشد.
​جایگاه شماره ۱ : میدان آذربایجان جنب سازمان پسماند
​جایگاه شماره ۲ : خیابان ۴۲ متری (انقلاب)، خیابان کشاورز
​جایگاه شماره ۳ : الهیه لاله جنب ورودی اتوبان شهید کسائی
​جایگاه شماره ۴ : جاده آناخاتون ، مابین ورودی اول و دوم دست چپ