مهر تبریز-سرپرست معاونت گردشگری آذربایجان شرقی، از برگزاری کارگاه های آشپزی و غذا پیرامون نخستین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز، “فرشاد رستمی” ضمن اعلام این خبر، اظهار داشت: اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی آذربایجان شرقی در راستای احیای غذا‌های محلی و سنتی مناطق مختلف استان، کشف استعداد‌های آشپزهای محلی و معرفی آشپزی‌های برتر و همچنین انتخاب باکیفیت‌ترین مراکز عرضه غذا  در تاریخ ۷ الی ۹ شهریور ماه سال جاری در تبریز برگزار خواهد شد.

رستمی به اهمیت بالای گردشگری غذا در راستای توسعه ماندگار گردشگری منطقه، تاکید کرد و گفت: توجه به غذای سنتی به عنوان میراث ناملموس همواره مورد توجه گردشگران خارجی بوده است، در همین راستا برپایی جشنواره‌های غذاهای سنتی و محلی مناطق، فرصتی مناسب را در اختیار آشپزهای محلی قرار داده تا ضمن رونمایی از حرفه آشپزی خود، به کسب درآمد نیز بپردازند، چراکه گردشگری غذا از بهینه ترین، اقتصادی‌ترین و پرطرفدارترین روش‌‌های جذب و ماندگاری گردشگری است.

 وی افزود: این جشنواره با برنامه‌های متعددی همراه خواهد بود که یکی از مهم ترین برنامه های آن برگزاری کارگاه های آشپزی و غذا در روزهای ۷ شهریور برای شرکت عموم علاقمندان و همچنین  ۹ شهریور ماه سال جاری ویژه آشپزهای حرفه ای در تالار اندیشه پارک ائل گلی تبریز است که با اعطای گواهی حضور توسط اساتید برجسته آشپزی کشور همراه خواهد بود.

سرپرست معاونت گردشگری آذربایجان شرقی در پایان به اهداف برگزاری این کارگاه ها اشاره کرد و گفت: این کارگاه ها با هدف معرفی و ترویج غذای سالم ایرانی،  غذای سنتی  آذربایجان و معرفی تکنیک ها و روش های تهیه و عرضه انواع غذاهای سنتی برگزار خواهد شد.

print