مهرتبریز-رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز از آغاز اجرای طرح ضربتی بازدید از وضعیت بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی و حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ما درتبریز؛ دکترمحمد قنبری هدف از اجرای این طرح را ساماندهی، بهبود و ارتقای وضعیت بهداشتی اماکن حساس از جمله مجتمع های رفاهی، سرویس های بهداشتی و نمازخانه های بین راهی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مسیر های مواصلاتی استان عنوان کرد.
وی گفت: این طرح به منظور پیشگیری از بیمارهای منتقله از عوامل محیط به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماریهای غیر واگیرمسافرین و عموم مردم اجرا می شود.
وی خاطرنشان کرد: همزمان با اجرای این طرح نقاط قوت و ضعف مراکز اشاره شده استخراج و پیگیری های لازم جهت برطرف کردن نواقص بهداشتی از سوی شبکه های بهداشت شهرستان ها انجام می شود.
رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت گفت: شماره تلفن 190 کشوری و 31773737 استانی آماده پاسخگویی و رسیدگی به شکایات همشهریان است.