اجرای ویژه برنامه های اوقات فراغت با شعار “شهروند شاد، شهر بانشاط”

مهرتبریز: معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز در آیین افتتاحیه برنامه های اوقات فراغت استان که پ در فرهنگسرای الغدیر برگزارگردید گفت: امسال برنامه های اوقات فراغت شهرداری تبریز با شعار شهروند شاد و شهر بانشاط برگزار می شود
به گزارش مهرتبریز ، حجت الاسلام احمد حمیدی گفت: شهرداری تبریز در حوزه غنیسازی اوقات فراغت شهروندان برنامههای متنوع فرهنگی وهنری، گردشگری وتفریحی و آموزشی در تمام مناطق شهر با رویکرد نشاط اجتماعی تدارک دیده است تا شهروندان از اوقات فراغت خود بیشترین بهره را ببرند.
حمیدی در ادامه افزود : این برنامه با هدف گذاری مشخص ویژه خانواده ها وگروه های سنی مختلف در مراکز فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز اجرا خواهد شد.
معاون فرهنگی واجتماعی شهرداری تبریز با بیان این که رویکرد این معاونت تقویت فرهنگ عمومی، ایجاد نشاط اجتماعی ، الگوی تفریح سالم و آموزش فراگیر شهروندان درحوزه شهروندی و شهرنشینی است، تاکید کرد: شهرداری تبریز با ارائه و اجرای برنامه های مختلف در طول سال برای همه سنین و ذائقه ها طی چهار سال متمادی توانسته است عنوان نهاد پرمخاطب و فعال در زمینه غنی سازی اوقات فراغت را در سطح استان کسب کند.
حمیدی به ویژگیهای طرح اوقات فراغت شهرداری تبریز اشاره و بیان کرد: طرح اوقات فراغت شهرداری محدود به تابستان نیست و در همه فصول سال برای مخاطبان برنامه وجود دارد.
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز گفت: تلاش ما این است که بتوانیم به سهم خودمان در غنی سازی اوقات فراغت به نتایج مطلوب دست یابیم به نحوی که این نتایج منجر به نشاط اجتماعی ، افزایش سطح آگاهی، دانش، اطلاعات و آموزش عمومی شهروندان شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰