ارائه تسهیلات به صنایع تبدیلیِ کِشت مبتنی بر قرارداد
ارائه تسهیلات به صنایع تبدیلیِ کِشت مبتنی بر قرارداد
مهرتبریز-معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی از یک واحد صنایع تبدیلی در شهرک عالی نسب تبریز بازدید و طرح توسعه این مجموعه را بررسی کرد.

به گزارش مهر تبریز، اکبر فتحی در این بازدید گفت: در صورت حضور فعال این مجموعه صنایع تبدیلی در طرح کشاورزی قراردادی از ردیف تسهیلاتی که در زمینه این طرح وجود دارد برای راه اندازی هر چه زودتر خط تولید جدید مجموعه استفاده خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه برای اجرا و توسعه کشت قراردادی از طریق بخش خصوصی، تسهیلات لازم توسط وزارت جهادکشاورزی پیش‌بینی شده است افزود: مطابق دستورالعمل‌های ابلاغی و در قالب کشت قراردادی مجریان طرح شامل شرکت‌های پیشروی تولیدی، بازرگانی کشاورزی، صنایع تبدیلی دارای خطوط تولید، بسته بندی و فرآوری که منجر به ایجاد ارزش افزوده بر روی محصول می‌شوند، هستند.

فتحی رقابت‌پذیری تولیدکنندگان، کاهش نوسانات قیمت، کاهش حاشیه بازار، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، افزایش صادرات و رقابت پذیری در بازار‌های بین المللی، تامین نهاده‌ها و انتقال دانش و فناوری به اراضی کشاورزی را از مزیت‌های کشت قراردادی برشمرد.

تسهیلات

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی هم گفت: این واحد سالانه ۴۱ هزار و ۵۰۰ تن محصول تولید می‌کند و ۱۲۰ نفر در آن مشغول به کار هستند و با جذب ۲۱۲ هزار و ۵۰۰ تن محصولات کشاورزی، آنها را فرآوری کرده و ارزش افزوده بخش کشاورزی در این حوزه را افزایش می‌دهد.
فرامرز افشانی اظهار کرد: این مجموعه محصولات مختلفی از قبیل کنسانتره هویج، کنسانتره سیب، کنسانتره خرما، کنسانتره آلبالو، انواع کنسانتره میوه‌های تازه، انواع پوره میوه و سبزیجات و رب گوجه فرنگی تولید می‌کند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی هم گفت: کشاورزی قراردادی راه نجات کشاورزی‌کشور است و صنایع تبدیلی می‌توانند در قالب این‌طرح، کیفیت و کمیت محصولات تولیدی را مطابق با استاندارد‌های خود رقم بزنند.
شفیعی افزود: توسعه صنایع تبدیلی سبب رونق بخش کشاورزی و افزایش ارزش افزوده این بخش راهبردی در کشور خواهد شد.