ارسال محموله ۷ تنی دارویی و تجهیزات پزشکی از تبریز به مناطق زلزله‌زده ترکیه
ارسال محموله ۷ تنی دارویی و تجهیزات پزشکی از تبریز به مناطق زلزله‌زده ترکیه

به گزارش مهر تبریز، محموله ۷ تنی کمک های بشردوستانه دانشگاه علوم پزشکی تبریز شامل اقلام دارویی، بهداشتی و تجهیزات پزشکی با حضور بهمن نقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، خداداد خدادادی مدیر امور بین الملل دانشگاه ، وحید نجف زاده رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه و چتین تانر سرکنسول ترکیه در تبریز ودیگرمعاونین […]

به گزارش مهر تبریز، محموله ۷ تنی کمک های بشردوستانه دانشگاه علوم پزشکی تبریز شامل اقلام دارویی، بهداشتی و تجهیزات پزشکی با حضور بهمن نقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، خداداد خدادادی مدیر امور بین الملل دانشگاه ، وحید نجف زاده رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه و چتین تانر سرکنسول ترکیه در تبریز ودیگرمعاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز بیست و هفتم بهمن ماه ۱۴۰۱ به ترکیه ارسال شد.

بهمن نقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این آیین ضمن عرض تسلیت به کشور دوست، همسایه و مسلمان ترکیه گفت: بلافاصله بعد از اطلاع از فاجعه زلزله در کشور ترکیه برای کمک به مردم این کشور آماده شدیم.

وی ادامه داد: پس از اطلاع از فاجعه زلزله بزرگ ترکیه، سازمان هلال احمر اقدام به اعزام گروه‌های امداد و نجات و تیم‌های متخصص پزشکی به کشور ترکیه کرد که تعدادی از کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی نیز از اعضای این گروه بودند.

نقی پور ادامه داد: در ساعات اولیه نیز طی تماس تلفنی با سرکنسول ترکیه در تبریز و عرض تسلیت به ایشان و مردم ترکیه لیست اقلام مورد نیاز برای ارسال به مناطق زلزله زده را خواستار شدیم و با هماهنگی مسئول دفتر وزارت امور خارجه در تبریز و مسئولان سازمان هلال احمر محموله ۷ تنی شامل اقلام دارویی، تجهیزات پزشکی و محصولات بهداشتی جهت ارسال به مناطق زلزله زده کشور ترکیه آماده شد.

وی اظهار امیدواری کرد که با ارسال این اقلام و کمک های انسان دوستانه بتوانیم قسمتی از آلام آسیب دیدگان این حادثه را کم کنیم.

نقی پور آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز را جهت اعزام متخصصان حوزه پزشکی، پیراپزشکی و بهداشت را به کشور ترکیه اعلام کرد.

چتین تانر سرکنسول کشور ترکیه در تبریز نیز در این مراسم گفت: روز ششم فوریه بیدار شدن از خواب برای مردم کشور ترکیه در مناطق زلزله زده خیلی سخت شد و زلزله اخیر ترکیه بزرگترین فاجعه قرن اخیر بود و بیش از ۳۵ هزار نفر در این فاجعه جان خود را از دست دادند و بیش از ۶ هزار ساختمان نیز ویران و ۳۰ میلیون نفر از جمعیت کشور ترکیه از این حادثه متاثر شدند.

وی ادامه داد: ما مردم ترکیه، مردم و دولت ایران را در کنار کشور ترکیه دیدیم و از لحظات اول از کشور ایران گروه های امداد و نجات به کشور ترکیه اعزام شدند و تا حالا چندین نفر را از زیر آوارها نجات دادند.

سرکنسول ترکیه در تبریز ادامه داد: هم اکنون نیز کمک های بشر دوستانه دولت ایران ، مردم تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مناطق زلزله زده ترکیه ادامه دارد.

وی افزود: بهمن نقی پور در ساعات اولیه این حادثه، طی تماس تلفنی در خصوص نوع کمک و اعزام تیم های امداد و نجات ما را یاری کردند.

تانر ادامه داد: عابدین خرم استاندار آذربایجان شرقی نیز به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دفتر سرکنسول کشور ترکیه در تبریز حضور یافتند وضمن ابراز همدردی با آسیب دیدگان و عرض تسلیت به کمک و یاری مردم آسیب کشور ترکیه پیوستند و اعلام آمادگی خود را برای هر گونه کمک به این کشور اعلام کردند.

وی ضمن تقدیر از کمک های حوزه بهداشت و درمان گفت: در کنار کمک های تجهیزات پزشکی، دارویی و بهداشتی در حدود ۱۰۰۰ کیلوگرم کمک های مردمی شهر تبریز نیز امروز از طرف شهر ارومیه به طرف کشور ترکیه اعزام می شود.

وی خاطرنشان کرد: اقلام مورد نیاز این کشور هر روز تغییر می کند و اولویت های ما در حال حاضر کانکس، وسایل گرمایشی، چادر، کیسه خواب، پتو و… است.