• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Sunday - 10 December - 2023
10
سردار جلالی:

استفاده از هوش مصنوعی در حملات سایبری علیه ایران

  • کد خبر : 70411
  • 23 آبان 1402 - 11:40
استفاده از هوش مصنوعی در حملات سایبری علیه ایران
مهر تبریز: رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: هوش مصنوعی در حملات سایبری دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شده است.

به گزارش مهر تبریز، سردار جلالی در چهارمین کنفرانس ملی پدافند سایبری در مراغه افزود: امسال ۳۵ درصد حملات سایبری دشمن علیه کشورمان از طریق هوش مصنوعی بوده است.
وی اضافه کرد: برروز رسانی فناوری‌های سایبری و افزایش دانش پدافندی کشور همسان با کشور‌های پیشرفته یک ضرورت است.

به گفته رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، با افزایش کاربرد فضای سایبری، ایجاد وزارتخانه هوش مصنوعی در کشور لازم و طراحی و تولید ابزار‌های کاربردی فضای سایبری نیاز اساسی برای کشور است.
سردار جلالی افزود: برای تولید علم در زمینه امنیت سایبری، فضای مجازی و هوش مصنوعی نیازمند ایجاد رشته‌های مرتبط در دانشگاه‌های کشور هستیم.

وی تصریح کرد: تا پایان امسال بیشتر تجهیزات و سامانه های دفاع سایبری کشور به هوش مصنوعی مجهز خواهند شد.

امام جمعه مراغه هم در این همایش گفت: دستیابی به علوم جدید در زمینه‌های مختلف سایبری در جهان امروز یک ضرورت انکار ناپذیر است.
حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی افزود: همزمان با برگزاری چهار دوره کنفرانس پدافند سایبری ایجاد رشته علمی مرتبط با سایبری لازم است.

وی اضافه کرد: با توسعه روز افزون فناوری در زمینه دیجیتال و سایبری دانشجویان نیز به یادگیری و تحصیل در این رشته‌ها بیشتر اهتمام داشته باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان نیز در این همایش گفت: همایش‌های علمی در این دانشگاه با هدف دستیابی به علوم جدید و کاربردی کردن آن در جامعه برگزار می شود.

آرش رنجبران افزود: امروز برای همگام شدن با علوم جدید در زمینه سایبری باید دانشگاه‌ها به علوم جدید دست پیدا کنند چرا  امروز هوش مصنوعی و فضای سایبر در زندگی روزمره حرف اول را می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه نیز از پذیرش ۲۷۰ مقاله علمی از ۳۰ دانشگاه کشور در کنفرانس ملی پدافند سایبری خبر داد و افزود: این کنفرانس با همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور و مرکز تحقیقات حقوق با هدف ارائه دستاورد‌های جدید در زمینه پدافند سایبری با حضور اساتید دانشگاه و محققان برگزار شد.

بابک پورقهرمانی خاطرنشان کرد: مفهوم شناسی، حقوق پیشگیری از جنگ سایبری، تهدید، حمله و جنگ سایبری در حقوق بین‌الملل، حقوق مخاصمات مسلحانه حاکم بر عملیات سایبری، تدوین و توسعه حقوق بین‌الملل سایبری، مطالعات تطبیقی، حقوق بین‌الملل و توسعه فناوری، حقوق بین‌الملل سایبری، حاکمیت و فضای سایبر از موضوعات مرتبط با عنوان کنفرانس است.

وی مخاصمات مسلحانه سایبری، حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات سایبری، تابعان و ذی‌نفعان حقوق بین‌الملل سایبری، جرائم سایبری، حکمرانی سایبری، روند فعالیت ارکان سازمان ملل متحد در توسعه هنجارها، قواعد و اصول حقوق بین‌الملل سایبری، کنشگری جمهوری اسلامی ایران در سطح بین‌الملل را از دیگر محورهای این همایش یک روزه برشمرد.

 

لینک کوتاه : https://www.mehrtabriz.ir/?p=70411

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.