• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Monday - 25 September - 2023
0

افتتاح و بهره برداری از مرغداری مرغ مادر نیکان جوجه در مرند

  • کد خبر : 66922
  • 21 شهریور 1402 - 14:19
افتتاح و بهره برداری از مرغداری مرغ مادر نیکان جوجه در مرند
مهر تبریز: مرغداری مرغ مادر نیکان جوجه در شهرستان مرند با ظرفیت ۳۹ هزار و ۹۰۰ قطعه به بهره برداری رسید.

به گزارش مهر تبریز، معاون رییس سازمان و مدیر جهادکشاورزی شهرستان ویژه مرند گفت: مرغداری مرغ مادر مهدی حاجی زاده در روستای قرمزی قشلاق از توابع بخش کشکسرای شهرستان مرند به بهره برداری رسید که ظرفیت این مرغداری ۳۵ هزار و ۱۱۲ قطعه مرغ مولد و ۴ هزار و ۷۸۸ قطعه خروس مولد است.
اسماعیل الهیاری ادامه داد: این مرغداری با کل هزینه ۴۰۰ میلیارد ریال آورده شخصی در شش سالن به مساحت ۵ هزار و ۷۰۰ متر مربع با هدف تولید تخم مرغ نطفه دار تخمگذار ، ایجاد بازار کار و کمک به افزایش تولید پروتئین حیوانی ، تامین نیاز بازارهای داخلی (استانی و کشوری ) و صادرات مازاد تولید به کشورهای دیگر به بهره برداری رسید.
وی افزود: با افتتاح این واحد برای ۲۰ نفر به صورت مستقیم و برای ۴۰ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد شد.
شهرستان مرند دارای ۹۴ واحد مرغداری گوشتی با تولید سالانه ۱۰ هزار تن، ۳ کشتارگاه و ۳۶ واحد مرغداری تخمگذار (۳۳ واحد فعال) با تولید سالانه ۱۹ هزار تن و ۶ واحد مرغداری مرغ مادر گوشتی و ۳ واحد مرغ مادر تخمگذار است. این شهرستان در تولید گوشت مرغ و تخم مرغ در استان مقام دوم را داراست.

لینک کوتاه : https://www.mehrtabriz.ir/?p=66922

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.