به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛دکتر یحیی شیری پور مدیر کل دامپزشکی استان و مسئول کارگروه اردوهای جهادی کمیته روستایی و عشایری ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی با اعلام این مطلب گفت: از ۱۱ بهمن تا اواخر بهمن ماه و به مناسبت گرامیداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و دهه مبارک فجر، با همّت جهادگران دامپزشکی و بسیجیان، خدمات رایگان دامپزشکی در مناطق صعب العبور و کمتر برخوردار به روستاییان عزیزارائه گردید.
مدیر کل دامپزشکی استان افزود: در جریان رزمایشهای جهادی به مناسبت دهه مبارک فجر ۱۱۲نفر همکار بخش دولتی و ۶۰ نفر همکار بخش خصوصی در قالب ۶۲ اکیپ در۲۱ شهرستان و ۱۸۳ روستا خدمات رایگان ارائه کرده اند که در این میان بدن ۵۳ هزار راس دام مورد سمپاشی قرار گرفته و ۲۴۰ هزار متر مربع اماکن نگهداری دام نیز جهت مقابله با انگل های خارجی دام سمپاشی شد، همچنین ۲۳۶هزار راس دام و ۲۲ هزار قطعه طیور در مقابل انواع بیماری های دام و طیور واکسینه شدند.
وی در ادامه گفت: در جریان این اردوهای جهادی ۱۸۰۰ مورد ویزیت و درمان رایگان و ۶۱ مورد برگزاری کلاسهای آموزشی و ترویجی برای بهره برداران انجام گرفت که در مجموع بیش از ۵۵۰ هزار خدمت رایگان در مناطق صعب العبور را ثبت گردیده است.
مدیر کل دامپزشکی استان در پایان افزایش خدمات رسانی رایگان در مناطق محروم را جز اولویتهای برگزاری اردوهای جهاد دامپزشکی برشمرد و از زحمات تمام همکاران و بسیجیان سخت کوش که در سرما، برف یخبندان کار جهادی انجام می دهند، تشکر و قدردانی نمود.