با تدابیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز و سایر دستگاه‌هادر روزهای آینده وضعیت بهتری خواهیم داشت
با تدابیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز و سایر دستگاه‌هادر روزهای آینده وضعیت بهتری خواهیم داشت
مهر تبریز-استاندار آذربایجان شرقی با قدردانی از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر پزشکان، پرستاران، کادرهای درمانی و مجموعه دست‌اندرکاران دانشگاه علوم پزشکی تبریز و همچنین همکاری و همدلی سایر دستگاه‌های اجرایی استان برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، تأکید کرد: با استمرار حضور جدی همه دستگاه‌ها در میدان، این مسأله را با کمترین ضایعه سپری خواهیم کرد.
مهر تبریز-استاندار آذربایجان شرقی با قدردانی از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر پزشکان، پرستاران، کادرهای درمانی و مجموعه دست‌اندرکاران دانشگاه علوم پزشکی تبریز و همچنین همکاری و همدلی سایر دستگاه‌های اجرایی استان برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، تأکید کرد: با استمرار حضور جدی همه دستگاه‌ها در میدان، این مسأله را با کمترین ضایعه سپری خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار ما ؛دکتر محمدرضا پورمحمدی در جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا، اظهار داشت: خوشبختانه با تدابیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز و همکاری سایر دستگاه‌ها، این پدیده تاکنون به خوبی مدیریت شده و با مشخص شدن ابعاد کامل آن و برنامه‌ریزی دقیق‌تر، در روزهای آینده وضعیت بهتری خواهیم داشت.

وی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز خواست تا تمام سناریوهای احتمالی پیش رو را ترسیم و مقدمات و امکانات لازم برای مواجهه با شرایط احتمالی را در زمان مناسب پیش‌بینی و فراهم کنند.

پورمحمدی بر تقویت روحیه و انگیزه کادرهای درمانی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان نیز تأکید کرد و گفت: جامعه پزشکی و پرستاری در خط مقدم مقابله با کرونا هستند و برای تداوم فعالیت در این عرصه، باید انگیزه خدمت را در آنها تقویت کرد.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین از صداوسیمای استان به خاطر اطلاع‌رسانی خوب و آگاه‌سازی مردم نسبت به شیوه‌های پیشگیری از ابتلا به کرونا تشکر کرد و گفت: در حال حاضر با اقدامات رسانه‌ای و تبلیغی صورت گرفته، یک عزم جدی و بسیج همگانی برای رعایت بهداشت فردی و جمعی به وجود آمده است که در پیشگیری از شیوع کرونا موثر خواهد بود.

پورمحمدی اضافه کرد: در کنار آموزش اصول بهداشتی و خودمراقبتی که مهم‌ترین و ضروری‌ترین اقدام در مقطع کنونی است، ترویج مشارکت‌های مردمی و داوطلبانه، تقویت فضای همدلی و استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد در مدیریت و مقابله با کرونا نیز باید در اولویت اقدامات رسانه‌ای قرار گیرد.

رئیس ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا، تصمیمات این ستاد را برای همه دستگاه‌های استانی و شهرستانی لازم‌الاجرا دانست و گفت: تصمیمات تمام دستگاه‌ها در راستای مقابله با کرونا باید با هماهنگی این ستاد انجام شود.

پورمحمدی در ادامه، تشدید نظارت بر بازار کالاهای اساسی استان را مورد تأکید قرار داد و گفت: هم‌اکنون هیچ کمبودی از نظر کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم استان نداریم و درخصوص اقلام بهداشتی و ضدعفونی نیز اقدامات خوبی در حال انجام است که به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی با انتقاد از انتشار برخی اخبار نادرست و نگران‌کننده در فضای مجازی، گفت: در کنار تلاش‌های مسئولانه و قابل تقدیر رسانه‌های استان در راستای آگاه‌سازی مردم و اطلاع‌رسانی صحیح اخبار، متأسفانه برخی پایگاه‌های خبری، شایعات ساخته‌وپرداخته معاندان را منتشر کردند که موجب نگرانی مردم شد؛ هرچند سیاست کلی استان، سخت‌گیری در مورد رسانه‌ها نیست، اما تشویش اذهان عمومی نیز به هیچ وجه پذیرفته نیست.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین از مردم استان خواست تا ضمن رعایت کامل اصول بهداشتی و خودمراقبتی، اخبار و اطلاعات مربوط به کرونا را از رسانه‌های معتبر و مجاری رسمی پیگیری کنند و به شایعات فضای مجازی توجه نکنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ویروس کرونا تقریباً تمام استان‌های کشور را درگیر کرده است، گفت: در این شرایط، مراقبت‌های بهداشتی و رعایت اصول خودمراقبتی از سوی مردم، بهترین راه پیشگیری از شیوع این ویروس است.

علیار راستگو درخصوص توزیع مواد بهداشتی و ضدعفونی‌کننده نیز گفت: دستگاه‌های مسئول درخصوص نحوه توزیع این مواد، اطلاع‌رسانی‌های لازم را انجام دهند تا مردم بتوانند نیازمندی‌های خود را بدون مشکل تأمین کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در این جلسه تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا را در استان، ۴۸ نفر اعلام کرد و گفت: هم‌اکنون ۱۸۱ نفر از مبتلایان قطعی و مشکوک به ابتلا در مراکز درمانی استان بستری هستند.

روزبه رجایی اظهار داشت: همان‌طور که انتظار داشتیم و رفتار ویروس کرونا در سایر کشورها نیز نشان داده بود، حجم مراجعات به مراکز درمانی و آمار مبتلایان به این ویروس رو به افزایش است و هر روز به طور متوسط بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ نفر با علایم حاد تنفسی به مراکز درمانی استان مراجعه می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان سطح آمادگی خوبی دارند و از روز شنبه نیز تیم‌های تخصصی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای بررسی امکانات و تجهیزات و نحوه رسیدگی به مراجعان، به مراکز درمانی شهرستان‌ها اعزام شده‌اند.

مسئولان دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد مدیریت و مقابله با کرونا نیز در این جلسه دیدگاه‌های خود را در خصوص برنامه‌ها و اقدامات ضروری در روزهای آینده بیان کردند و از اقدامات انجام یافته برای اجرای مصوبات این ستاد گزارش دادند.