مهرتبریز-مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفت:بحث مدیریت ورزش در جلب حمایت صنایع در استان با مشکل مواجه است و تازمانی که صنایع با ورزش آشتی نکنندو به پای کار نیایند وضعیت ورزش قهرمانی استان شرایط مناسبی را طی نخواهد کرد.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛حبیب ستوده نژاد در نشست خبری که به مناسب روز خبرنگار برگزار شده بود طی سخنانی افزود: نبود باشگاه حرفه ای از بارزترین مشکل اساسی ورزش قهرمانی استان است و این مشکل ناشی از عدم حمایت از سوی صنایع می باشد.
وی خاطر نشان شد:متاسفانه جامعه ما نسب به بحث ورزش دچار رخوت شده و می توان گفت؛از هر ۵ نفر در ایران فقط یک نفر به صورت منظم ورزش میکند که این رخ داد تهدید جدی برای سلامت مردم به حساب می آید.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی ادامه داد: کار به جایی رسیده است که جامعه حسرت سنوات گذشته را دارد یعنی ما با ورزش تا حدودی بیگانه شده ایم به طوری که روزگاری در این استان بیش از ۵۰ باشگاه وجود داشت که ره آورد آن معرفی بازیکنان و فوتبالیست های بزرگ به ورزش و فوتبال ملی بود.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی به جلسه شورای عالی ورزش استان اشاره کرد و گفت: به میدان آوردن صنایع و وصل کردن رشته های مختلف ورزشی بر اساس آمایش سرزمینی، یکی از تصمیمات شورای عالی ورزش استان است که پیگیری می کنیم.
ستودهنژاد در ارتباط با احیای تیم دوچرخهسواری پتروشیمی تبریز اظهار کرد:مدیرعامل پتروشیمی تبریز موافق احیای این تیم است و رایزانی هایی صورت گرفته و فعلا منتظر صدور مجوز توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی هستیم تا حداقل در رده های پایه این تیم احیا شود.
وی همچنین با اشاره به احیای تیم فوتبال ماشینسازی تبریز اضافه کرد:اززمان حضورم در ورزش و جوانان بیشترین پیگیری را در رابطه با احیای باشگاه ماشین سازی داشتم پیشنهاد ما در خصوص احیای این تیم ریشه دار و قدیمی وصل کردن به مجتمع مس سونگون است و همین طور بازگشت به کارخانه ماشینسازی.
ستوده نژاد درباره تجهیز ورزشگاه یادگار امام به VAR و رفع نواقص این ورزشگاه اظهار داشت:به هر حال محل درنظر گرفته شده برای سیستم کمک داور ویدئویی مورد تائید ستاد استانداردسازی قرار نگرفت از این رو محل دیگری برای استقرار این سیستم درنظر گرفته شد و در صورت لزوم حتی اتاق جدیدی هم برای قرارگیری این سیستم احداثخواهد شد.
وی خاطر نشان شد:نواقص ورزشگاه نیز برطرف شده و این ورزشگاه آماده برگزاری بازی های لیگ برتر است اما در مورد بازی های آسیایی، بازرسان کنفدراسیون آسیا در روزهای گذشته بازدیدی از این ورزشگاه داشته اند اما گزارش آنها به دست ما نرسیده و در صورت وجود ایراد، حاضر به برطرف کردن آن هستیم.
ستوده نژاد در مورد تیم فوتبال بانوان استان نیز عنوان کرد: مجوز سهمیه تیم بانوان تراکتور در لیگ دسته اول را چند ماه قبل در زمان بلاتکلیفی این باشگاه گرفته ایم و الان که وضعیت این تیم مشخص شده و فعالیت های مربوط به تیم بانوان را خود باشگاه پیگیری خواهد کرد.
مدیرکل ورزشوجوانان آذربایجانشرقی تصریح کرد: مجوز برگزاری بازی های لیگبرتری برای یادگارامام صادر شده است. ۳۰ گیت ورودی تا بازی تراکتور و پرسپولیس نصب خواهد شد و در ادامه تعداد گیت ها به ۱۲۰ خواهد رسید.
وی اظهار داشت: تاکنون مجوزی برای ورود بانوان به ورزشگاه های هیچ یک از تیم های لیگ برتری صادر نشده است. جاده اختصاصی بانوان ورزشگاه یادگارامام(ره) کامل نیست و هزینه تکمیل این جاده ۶ میلیارد خواهد بود که بر عهده شهرداری است.
مدیرکل ورزشوجوانان آذربایجانشرقی اشاره ای به آخرین ورزش قهرمانی آذربایجانشرقی کرد و اظهار نمود: نبود باشگاه در آذربایجانشرقی دلیل عدم بازتاب ورزش قهرمانی استان شده است. و بر این اساس جهت تمام بار تیمداری در رشتههای مختلف تنها باشگاه مسسونگون این بار را به دوش می کشدو تا زمانی که صنایع آذربایجانشرقی با ورزش آشتی نکنند؛ شرایط ورزش استان بهتر از این نخواهد شد.
ستودهنژاد در خاتمه در ارتباط با احتمال برگزاری دیدار تیم ملی فوتبال با قرقیزستان در ورزشگاه یادگارامام تبریز عنوان کرد:برای این اداره کل تا این لحظه درخواستی از طرف فدراسیون ارائه نشده است.