• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Monday - 5 June - 2023
0

برگزاری جشنواره «سفره ‏ایرانی، فرهنگ گردشگری» به میزبانی تبریز

  • کد خبر : 1772
  • 06 تیر 1395 - 12:52
برگزاری جشنواره «سفره ‏ایرانی، فرهنگ گردشگری» به میزبانی تبریز

مهر تبریز: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و ‏گردشگری آذربایجان شرقی از برگزاری جشنواره «سفره ‏ایرانی، فرهنگ گردشگری» به میزبانی تبریز خبر داد.‏

به گزارش مهر تبریز، مرتضی آبدار عصر شنبه در ‏جلسه هماهنگی برگزاری این جشنواره گفت: غذا اهمیت بسیاری ‏در صنعت گردشگری دارد به طوری که گردشگری غذا، به عنوان ‏یک زیرشاخه مهم این صنعت معرفی شده است و از همین رو ‏جشنواره منطقه ای با عنوان “سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری” ‏از ۲۳ تیر تا ۱۰ دی ماه سال جاری برگزار خواهد شد که در ‏این جشنواره استان ها به هشت منطقه فرهنگی و اقلیمی ‏تقسیم بندی شده اند.‏
وی افزود: استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، ‏زنجان و اردبیل به عنوان استان های منطقه دو در نظر ‏گرفته شده اند که شهر تبریز از ۱۳ تا ۱۵ مرداد ماه به ‏مدت سه روز میزبان این جشنواره درمنطقه ۲ خواهد بود.‏
مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری سازمان میراث فرهنگی ‏کشور در این جلسه گفت: غذا به عنوان یک موضوع استراتژیک ‏در صنعت گردشگری اهمیت بسیاری داد چرا که دیگر نگاه به ‏غذا صرفا برای رفع گرسنگی نیست و در نگاه گردشگران به ‏عنوان یک فاکتور مهم، در انتخاب مقصد اهمیت دارد.‏
نعمتی زرگران افزود: بر اساس مطالعات صورت گرفته ۱۰ درصد ‏گردش مالی صنعت گردشگری مربوط به غذا است و  ۸۸ درصد ‏گردشگران آشنایی با سبک های مختلف طبخ غذا و خوردن ‏غذاهای سنتی را از مهمترین فاکتورهای سفر می دانند که با ‏توجه به تنوع غذایی موجود در ایران این مورد می تواند یک ‏عامل برای جذب گردشگران باشد.‏
وی گفت: در ایران بالغ بر ۱۴۰۰ نوع غذای اصلی برای ناهار ‏و شام وجود دارد اما در حال حاضر این تنوع جای خود را به ‏چند غذای تکراری داده است بر همین اساس این نیاز احساس ‏شده است تا با برگزاری این جشنواره ها در احیای این تنوع ‏غذایی گام برداریم.‏
مدیرکل دفتر مطالعات و آموزش گردشگری سازمان میراث ‏فرهنگی کشور نیز در این جلسه با تبیین چرایی برگزاری این ‏جشنواره گفت: احیای غذاهای سنتی، تنوع بخشی به جاذبه های ‏گردشگری و تبدیل غذاهای بومی و سنتی به یکی از جاذبه های ‏هر منطقه و ترغیب رستوران ها برای قرار دادن غذاهای محلی ‏در منوی خود را از اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.‏
وی افزود: جشنواره در دو بخش اصلی عرضه و مسابقه برگزار ‏خواهد شد و داوری در مرحله مسابقه توسط داوران مطرح کشور ‏انجام خواهد شد و در هر بخش از هر استان ۳ برگزیده برای ‏حضور در جشنواره تهران انتخاب خواهند شد. وی خاطرنشان ‏کرد رقابت ها درون استانی خواهد بود.‏
رنجبر خاطرنشان کرد: رویکرد اصلی این جشنواره فرهنگی است ‏و به همین منظور در بخشی از جشنواره به معرفی فرهنگی ‏منطقه پرداخته خواهد شد و نمایشگاه صنایع دستی مرتبط با ‏تهیه و طبخ غذا نیز در کنار جشنواره برگزار خواهد شد.‏
گفتنی است در این جلسه مدیران کل و معاونین گردشگری ‏ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان های ‏آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان نیز ‏حضور داشتند و به بحث و تبادل نظر پیرامون جشنواره ‏پرداختند. ‏

لینک کوتاه : https://www.mehrtabriz.ir/?p=1772

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.