• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Monday - 25 September - 2023
0

بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز ۴ هزار میلیارد اعتبار نیاز دارد

  • کد خبر : 64038
  • 17 مرداد 1402 - 11:22
بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز ۴ هزار  میلیارد اعتبار نیاز دارد
مهر تبریز: رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: بیمارستان یک هزار تخت خوابی تبریز از ۶ سال پیش کلنگ زنی شده است و الآن به ۲۲ درصد رسیده است؛ بیش چهار هزار میلیارد تومان برای تکمیل آن نیاز است.

به گزارش مهر تبریز، بهمن نقی پور با اعلام این خبر افزود: این یک پروژه ملی است و بودجه ملی هم دارد، ولی با این بودجه‌ها تمام نمی‌شود از این‌رو از راه‌های مختلف اعم از گرفتن بودجه در سفر رئیس جمهور و مولدسازی املاک علوم پزشکی است.

وی در ارتباط با تامین هزینه های نصب و راه اندازی تجهیزات جدید بیمارستان مردانی آذر گفت: هزینه های راه اندازی تجهیزات جدید تامین و راه اندازی شده است.

وی افزود: دستگاه ام ار ای و نیز انژیو پیشرفته بیمارستان راه اندازی شده و علاوه بر آن پاراکلینیک اورژانس هم راه اندازی شده است که می توانند از این خدمات استفاده کنند.

نقی پور افزود: خدمات فوق تخصصی در این بیمارستان ارائه و برای اولین بار مراقبت های بعد از عمل به نحو مطلوب انجام می شود.

وی با بیان اینکه در حوزه درمان افزایش رویکرد عدالت حوزه سلامت است، گفت: برای اولین بار بیمارستان‌های هریس و اسکو اعتبار گرفته و رتبه درجه یک کسب کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: ۹ واحد دندانپزشکی اخیرا پلمب شده و هفت واحد دیگر نیز به واحد بررسی معرفی شده است.

نقی‌پور با اشاره به نظارت جامع بیمارستانی در پنج بخش گفت: قطعا اجرای این نظارت‌ها قابل ملموس برای همه خواهد بود.

وی به رویکرد آموزشی فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: ایجاد زیرسازی و اجرای ۴۰ برنامه فرهنگی و آموزشی در دانشگاه از جمله آنهاست.

وی گفت: بیش از ۴۰۰ مورد خدمات دندانپزشکی برای معلولین، کمک به افراد تحت پوشش کمیته امداد و خدمت‌رسانی در روستاهای کم بضاعت از برنامه‌های امسال بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ابراز کرد: در این اردوها سعی شده است که ویزیت‌های اساسی و دندانپزشکی صورت پذیرد. که قبلا عموما کشیدن دندان بود ولی از سال ۱۴۰۱ به بعد عصب کشی، ترمیم و غیره هم در زیرمجموعه کارهای گروه جهادی قرار گرفته است.

وی باتاکید بر جوان سازی جمعیت کشور هم گفت: در حوزه بهداشت اقدامات متعدد در حوزه جوانی جمعیت انجام شده است؛ در حوزه جوانی جمعیت باید بسیار کار کرد زیرا پیری جمعیت یک معضل آینده کشور است و این اصلا موضوع سیاسی و جناحی نیست و همه باید همدیگر را در این موضوع آگاه کنند.

نقی‌پور گفت: در آمار کسب شده، تعداد فرزندان زوجینی که وضعیت مالی خوبی دارند، کمتر است پس در نتیجه این موضوع به اقتصاد هم ربط خاصی ندارد.

نگرانی شدیدی روی خشکی دریاچه ارومیه است

وی گفت: نگرانی شدیدی روی خشکی دریاچه ارومیه است و در حال بررسی است که آیا این خشکی مضراتی خواهد داشت یا نه و فعلا در حال مستندات و تحقیقات هستیم.

نقی‌پور افزود: این یک نگرانی جمعی است و نمی‌توان نشست و کاری نکرد؛ اما مستنداتی که در حال حاضر میزان سرطان ریه و غیره به علت خشکی دریاچه ارومیه زیادتر شده است، وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه رشته علوم پزشکی رشته‌های سختی دارد، ادامه داد: رزیدنت‌ها دانشجو هستند که در حال تحصیل در دو بخش تئوری و بالینی است که در کنار استاد و شیفت‌های شب و روز این بخش را می‌گذارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: رزیدنت‌ها اگر در این حوزه‌های کاری فعالیت نکنند، بعدها با سختی روبرو خواهند شد. اما هیچ وقت بار اضافی خارج از برنامه برای رزیدنت‌ها وارد نمی‌شود و حتی حامی‌ترین دانشگاه علوم پزشکی برای تبریز است که از رزیدنت‌ها حمایت می‌کنند.

وی بیان کرد: بیش از ۵۰ درصد کمک هزینه رزیدنت‌ها افزایش یافته است و به عقیده ما باید بیشتر هم شود.

نقی‌پور گفت: موضوع همراه‌سرا موضوع اصلی برای ماست ولی این یک هزینه سنگین است و در هیچ چارتی هم برای آن بودجه‌ای تعیین نشده است ولی امید است با کمک خیرین همراه‌سراها در کنار بیمارستان‌ها ایجاد شود.

 

لینک کوتاه : https://www.mehrtabriz.ir/?p=64038

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.