توسعه تبریز بدون جذب سرمایه گذار ممکن نیست

 

به گزارش مهر تبریز، دکتر اسماعیل چمنی در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه اختلاف فاحشی بین نیازهای شهر و درآمدهای شهرداری وجود دارد گفت: در همین راستا شهرداری موظف است برای تامین نیازهای شهر به سمت سرمایه گذاری بخش خصوصی حرکت کند.
وی ادامه داد: اعتبارات سالانه شهرداری پاسخگوی نیازهای واقعی شهر نیست و در همین راستا توسعه تبریز بدون جذب و جلب سرمایه گذاران ممکن نخواهد بود.
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه برای تدوین و معرفی بسته های سرمایه گذاری باید برنامه ریزی دقیق صورت گیرد اظهار داشت: در همین راستا حضور در نمایشگاه های بین المللی و برنامه ریزی برای تشهیل امور سرمایه گذاری یکی از مهمترین کاها است.
چمنی با اشاره به مشکلاتی همچون بافت فرسوده، جمعیت زیاد و مشکل حاشیه که شهر را مورد تهدید قرار داده خاطرنشان کرد: همه مسئولین شهر برای حل مشکلات باید دست در دست هم بدهند و مسیر را برای حضور سرمایه گذاران تسهیل کنند، این مشکلات لزوم حمایت از سرمایه گذاری را دو چندان کرده است.
وی اتکا شهرداری به درآمد حاصل از عوارض صدور پروانه ساخت و ساز را باعث بوجود آمدن مشکلات عدیده خواند و تاکید کرد: برای جذب سرمایه گذار باید مشکلات قانونی این مسیر را حل کنیم.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز در ادامه با بیان ضرورت های اقتصاد مقاومتی ابراز داشت: کشور دارای امتیازات ویژه از جمله نیروی انسانی متخصص و فرصت های ویژه طبیعی است که توجه به موضوع اقتصاد مقاومتی را چند برابر می کند.
او ایجاد تحرک و پویایی را یکی از مشخصه مهم اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: قطعا نتیجه این کار بهبود شاخص های رفاه در جامعه به همراه عدالت اجتماعی خواهد بود.
چمنی در ادامه با اشاره به سرمایه گذاری های صورت گرفته در طول دوره چهارم شورای شهر تبریز اظهار داشت: در سال ۹۳ مجموعا حدود ۳هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در مساحت عرصه ۱۵۴۰۰۰۰ صورت گرفته است که از جمله آنها می توان به پروژه هایی مثل دهکده سلامت، تجارری تفریحی خاوران، ۱۰۰۰ واحدی آخر طالقانی، ۱۲۵ واحدی عارف، برج شهران و پارکینگ قره آغاج و ۱۷ شهریور اشاره کرد.
او در خصوص سرمایه گذاری های صورت گرفته در سال ۹۴ با بیان اینکه در مساحتی به میزان ۱۸۴۰۰۰۰ متر مربع و به میزان ۶۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در شهر تبریز اتفاق افتاده است گفت: پروژه های مهمی از جمله فاز دوم تجارت جهانی، مجتمع تجاری خدماتی ولی عصر، پارک بزرگ الغدیر تبریز، افزایش محدوده بلوک گلستان، مجتمع بزرگ تجاری تفریحی خدماتی در محل اتوبوسرانی، ۱۳۲ هکتاری کرکج، رفاهی گردشگری افلاک نما، مجتمع تجاری خدماتی آناتا، مجتمع تجاری رفاهی گردشگری شهرک طالقانی، مجتمع تجاری خاوران، مجتمع خدماتی مسکونی بازار روز، هتل در محل پارک شمیم پایداری احداث پارکینگ طبقاتی در ائل گلی و جنب شهرداری مرکز و ایجاد نیروگاه بادی را از مهترین پروژه های سرمایه گذاری است که قرارداد آن در سال ۹۴ امضا شده است.
وی در پایان گفت: پیش بینی ها در خصوص جذب سرمایه گذار در سال ۹۵ مبلغی بالاتر از این میزان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه خبری تحلیلی مهر تبریز We would like to show you notifications for the latest news and updates.
رد
اجازه دادن به اعلان‌ها