مهر تبریز: نایب رئیس مرکز خدمات سرمایهگذاری و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی از جذب ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه خارجی در استان در سال گذشته خبرداد.
به گزارش مهر تبریز:رضا حسینی میزان سرمایه گذاری خارجی مصوب سال گذشته در استان را دو میلیارد و ۵۸۰ میلیون دلار اعلام کرد .
وی با اشاره به نقش سرمایهگذاری در حل معضلات اجتماعی، ایجاد اشتغال و رفع بیکاری و به تبع آن بالا بردن رفاه جامعه اظهارامیدواری کرد: در دوره پسابرجام و با افزایش همکاری های اقتصادی ، شاهد رشد سرمایه گذاری خارجی باشیم.
حسینی با اشاره به رقابتی که برای جذب سرمایهگذاری خارجی توسعه کشورهای در حال توسعه وجود دارد ، بر ضرورت هموار کردن زمینه جذب این سرمایه ها تاکید و اظهارکرد: ورود سرمایه خارجی همراه با دانش فنی ، روند توسعه را سرعت می بخشد.
وی با اشاره به نقش راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری در هماهنگی و سرعت بخشی به اجرایی شدن طرح های اقتصادی در استان آذربایجان شرقی ، امکان سنجی طرح ها و پروژه های اولویت دار و مشخص کردن روش تأمین مالی پروژه ها را از الزامات دستیابی به اهداف توسعه استان عنوان کرد .
حسینی با بیان اینکه داشتن اطلاعات به روز و امکان سنجی شده یکی از ارکان اساسی در بازاریابی طرح ها و پروژه های نیازمند تأمین مالی از منابع مختلف از جمله فاینانس است ، اظهارکرد: موفقیت در جذب منابع مالی داخلی و خارجی بدون داشتن اطلاعات طرح ها و پروژه ها بطور عام و پروژههای زیربنایی بطور خاص ممکن نیست .
وی بر ترسیم نقشه راه تأمین مالی استان تاکید کرد و گفت: دستگاه صاحب پروژه باید مشخص کند از چه روش های تامین منابع مالی اعم از روش فاینانس و یا از طریق روش های ترتیبات قراردادی شامل B.O.T،B.O.O و یا از سایر روش ها می خواهد استفاده کند.
حسینی اظهارکرد : به این ترتیب راه برای مرکز خدمات سرمایه گذاری در ارائه پروژه ها و مذاکرات آتی با سرمایه گذاران هموار می شود.
آذربایجان شرقی به عنوان یکی از قطب های صنعتی کشور، به لحاظ تمرکز صنایع سنگین تولیدکننده ماشین آلات و تجهیزات ، صنایع داروئی، غذایی و نساجی ، برخورداری از مواد اولیه برای توسعه صنایع تبدیلی، برخورداری از ذخایر معدنی غنی و متنوع ، وجود صنایع بالادست از جمله مجتمع عظیم پتروشیمی تبریز ، وجود شهرک اختصاصی سرمایهگذاری خارجی در تبریز ، وجود شهرک ها و نواحی صنعتی در نقاط مختلف استان در کنار منابع انرژی مصرفی ارزان، نظیر آب، برق، گاز و دو نیروگاه برق حرارتی و گازی و شبکه های وسیع حمل و نقل جاده ای، راهآهن و فرودگاه بینالمللی تبریز همچنین وجود بازارچه های مرزی مشترک با جمهوری آذربایجان و ارمنستان ، وجود پنج مرکز گمرک در داخل محدوده و نوار مرزی شمال استان ، منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس و نمایشگاه بین المللی تبریز مستعد سرمایه گذاری داخلی و خارجی برای اجرای طرح های مختلف اقتصادی است .
تمام حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی مهر تبریز محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
طراحی توسط فامو