به گزارش مهر تبریز، سرهنگ ناصر میکاییلی اعلام کرد: به استناد تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۳۹۵ مالکان خودرو در صورت پرداخت و تسویه حساب قبض های جریمه رانندگی تا پایان آذر ماه امسال، جریمه دیرکرد شان از پرداخت نکردن قبض ها تا پایان سال گذشته بخشیده می شود .
وی گفت: رانندگان برای پرداخت خلافی خود می توانند از طریق سامانه پیامکی ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ ( با ارسال VIN وسیله نقلیه ) برای استعلام ، از طریق پایگاه اینترنتی www.rahvar120.ir جهت استعلام و پرداخت موردی و یا با مراجعه به مراکز پلیس +۱۰ نسبت به اخذ صورت وضعیت خلافی خودرو اقدام کنند .
سرهنگ میکاییلی از مالکان وسیله نقلیه خواست به صورت هفتگی از وضعیت خلافی خودروی خود اطلاع حاصل کنند تا در مواقع ضروری با خلافی زیاد موجه نشوند.
بر اساس اعلام فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی بیش از یک میلیون خودرو در این استان وجود دارد که در حدود ۶۰۰ هزار خودرو در کلانشهر تبریز تردد می کنند.
جرائم معوق رانندگی تا سال ۱۳۹۴ بخشوده می شود
مهر تبریز:رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی از بخشودگی جرائم معوق رانندگی تا سال ۱۳۹۴ خبرداد.
لینک کوتاه : https://www.mehrtabriz.ir/?p=1604
- ارسال توسط : مدیر کل اخبار