مهرتبریز-مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی گفت: بروزکرونا باعث شد گردشگری آذربایجانشرقی خسارت پنج هزارمیلیارد تومانی را متحمل گردد. به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛احمدحمزه زاده درنشست خبری با اصحاب رسانه افزود:متاسفانه کرونا باعث شد ازمجموع ۲۶۰ آژانس مسافرتی وگردشگری استان تعداد۴۰ واحدعطایش رابه لقایش ببخشند وعملا تعطیل شوند واندک مساعدت های دولتی […]
مهرتبریز-مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی گفت: بروزکرونا باعث شد گردشگری آذربایجانشرقی خسارت پنج هزارمیلیارد تومانی را متحمل گردد.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛احمدحمزه زاده درنشست خبری با اصحاب رسانه افزود:متاسفانه کرونا باعث شد ازمجموع ۲۶۰ آژانس مسافرتی وگردشگری استان تعداد۴۰ واحدعطایش رابه لقایش ببخشند وعملا تعطیل شوند واندک مساعدت های دولتی نیزجوابگوی خسارت آنان هرگزنشد.
وی خاطر نشان شد: براساس ارزیابی های به عمل آمده پیش بینی می شود در نوروز امسال شاهدحضور گسترده گردشگران دراین استان باشیم و تابستان ۱۴۰۱نیز این روند نیزسیرصعودی را طی کند و به هم مناسبت لازم است تمام بسترها را برای چنین اتفاقات لحاظ و آماده کنیم .
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی تاکید کرد:خوشبختانه در این اثنا ۱۰۰ پروژه گردشگری با ارزش ۱۴ هزارمیلیارد تومانی درآذربایجان شرقی درحال اجرا است و ۲واحد هتل جدید نیز درسال آینده به مجموعه هتل های استان افزوده خواهد شد .
وی همچنین متذکر شد؛ وجود ۴هزاراثرتاریخی، و گردشگری در آذربایجان شرقی که۲ هزار مورد آن ثبت ملی شده از مزیت بسیار بزرگ و مهم این منطقه درجذب گردشگران داخلی وخارجی می باشد و در این راستا زیرساخت های گردشگری استان طی دوسال اخیر مورد توجه جدی قرار گرفته است وبا پایان یافتن کرونا انتظار می رورد میزبان شایسته ای برای گردشگران باشیم.
حمزه زاده اشاره ای هم به استاندارد سازی هتل ها واماکن اقامتی کرد واظهار داشت: برای استقبال از گردشگران درپیک مسافرتی وبا آغازسال جدید این طرح ازهفته ها قبل شروع شده وارزیابی های اولیه نشان می دهد که بیشتراماکن مهمانپذیز درجذب توریسم ازسطح مناسب برخوردار بوده وبالاترین سطح رعایت پروتکل های بهداشتی را دربرنامه های خود اعمال کرده وخواهند کرد.
وی درخصوص برخورداری آذربایجان شرقی از موزه های تخصصی یادآورشد: بعد از تهران استان ما بیشترین موزه تخصصی را دارد و به زودی موزه مکاتب هنری آذربایجان نیزسفرهیأت دولت به استان توسط وزیر میراث فرهنگی افتتاح خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه دیجیتال مارکتینگ یکی از اولویتهای این اداره کل است خاطر نشان شد : برای هرکدام ازشهرهای گردشگری استان کلیپهای معرفی و مد نظر است که به دو زبان فارسی و انگلیسی تهیه شده و برای پخش در شبکههای ملی و برون مرزی اقدام شده است.
وی در ادامه تاکید کرد؛جهت رفاه مهمانان ومعرفی بیشترمراکز گردشگری استان؛ این اداره کل اقدام به تهیه مونشن گرافی های مختلف و متنوع، پوسترهای جدید و بدیع از آثار تاریخی استان، راه اندازی اطلاعات اینترنتی QR در موزه ها، تهیه و تدوین مستندهای گردشگری ۲۱ شهرستان و راه اندازی بازار اینترنتی صنایع دستی، بارگذاری جاذبه های گردشگری ثبت جهانی بازار تبریز و دهکده توریستی کندوان در گوگل استریت نموده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری آذربایجانشرقی تصریح کرد:توجه به گردشگری دیجیتال درایام کرونا ازدیگر فعالیت حوزه گردشگری آذربایجان شرقی است که برهمین اساس تعداد ۲۰۰ اثرفاخر استانی درقالب ویدئو کلیپ های یک دقیقه ای تهیه ومنتشرشده است که ازرسانه های گروهی درخواست داریم با بازنشرآنها میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان را همراهی نمایند وحتی با لوگو رسانه خود هم می توانند آن را منتشر کنند .
حمزه زاده تهیه مونشن گرافی های مختلف و متنوع، پوسترهای جدید و بدیع ازآثارتاریخی استان، راه اندازی اطلاعات اینترنتی QR درموزه ها، تهیه و تدوین مستندهای گردشگری ۲۱ شهرستان و راه اندازی بازار اینترنتی صنایع دستی، بارگذاری جاذبه های گردشگری ثبت جهانی بازار تبریز ودهکده توریستی کندوان در گوگل را ازدیگر اقدامات میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی طی دو سال اخیر عنوان نمود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری آذربایجانشرقی در پاسخ به ایازی خبرنگار خبرگزاری آریا درخصوص بازسازی پل تاریخی خداآفرین گفت: اقدام اولیه برای ترمیم این پل نهایی انجام گرفته و کاتباتی با کشور آذربایجان توسط وزارت امورخارجه به عمل آمده که به محض نهایی شدن امکانات لازم دربسترآن نیز اعمال خواهد شد.
در ادامه این نشست خبری معاون میراث فرهنگی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری آذربایجان شرقی اشاره ای به رویکرد اصلی این معاونت کردوگفت: هدف اصلی معاونت میراث فرهنگی توجه به مرمت و بازسازی آثار و ابنیه های تاریخی با استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی است و هموار تاکید ما استفاده از پتانسیل بخش خصوصی برای پویایی این صنعت می باشد .
علیرضا قوچی درادامه تصریح کرد ؛پروژه بزرگ احیای مجموعه “حسن پادشاه”ازاولویت اصلی و محوری معاونت میراث فرهنگی آذربایجان شرقی می باشد واین مگاپروژه از اهمیت خاص تاریخی، هویتی و ملی برای آذربایجان و ایران برخوردار است که با احیای آن برای آیندگان اثری کم نظیر و ارزشمند به ارث باقی خواهد ماند.