به گزارش مهر تبریز، اکبر فتحی در جلسه کارگروه تولیدات دامی سازمان که با حضور یونس ژائله رئیس اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، ورود سرمایه گذاران بخش های دیگر به حوزه دام و طیور را موجب بهبود وضعیت این حوزه دانست و گفت: واحدهایی که ظرفیت پایین دارند، قیمت تمام شده تولید در آنها بالا می رود اما واحدهای دام و طیور که ظرفیت بالایی دارند، قیمت تمام شده پایینی برای تولید خواهند داشت و با قیمت پایین تری نیز می توانند محصولات خود را به بازار عرضه کنند چرا که تولید با فناوری بالاتری صورت می گیرد و نهاده هایی که در دسترس این مجموعه ها وجود دارد به این دلیل که مستقیماً توسط خود آنها وارد می شود با قیمت تمام شده پایین تر است.
وی با اشاره به اینکه صنعت طیور یک صنعت بزرگ است و گفت: این صنعت بعد از صنعت خودرو و نفت، بزرگترین صنعتی است که توانسته است سرمایه گذاری زیادی را به خود جلب کند اما به این دلیل که ماده اولیه آن عمدتا وارداتی است، اگر نگاه ویژه به آن نداشته باشیم و این صنعت نتواند خود را با شرایط وفق دهد، با مسائل و مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: با تکیه بر منابع تسهیلاتی امکان تامین نقدینگی مورد نیاز صنعت طیور در سطح کشور و استان وجود ندارد. راه حل دولتی برای حل مشکل تامین نهاده های دامی و خصوصا کیفیت آن در حوزه طیور کارساز نخواهد بود و باید این مشکل را بر پایه ظرفیت های بخش خصوصی حل کنیم.
فتحی ادامه داد: با ایجاد انعقاد یک قرارداد در قالب زنجیره ارزش می توان این مسئله را مدیریت کرد و در این قالب نهاده های با قیمت پایین تر در اختیار همه مرغداران قرار گیرد.
وی افزود: واحدهای کوچک باید تحت حمایت پشتیبان قرار بگیرند و بدون آن نمی تواند به تولید خود استمرار ببخشند.
رتبه سوم صنعت طیور در جذب سرمایه بعد از صنعت خودرو و نفت
مهر تبریز: رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: ایجاد زنجیره ارزش، راه حل چالش های حوزه طیور است و در این صورت واحدهای کوچک نیز می توانند قیمت تمام شده خود را پایین آورند و به تولید ادامه دهند.
لینک کوتاه :
https://www.mehrtabriz.ir/?p=69378
برچسب ها
برداشت ۱۰۷۴ تن میوه “به” در استان آذربایجان شرقی
مهرتبریز-مدير امور باغباني سازمان جهاد کشاورزي استان آذربايجان شرقي اعلام کرد: پيش بيني ميشود که امسال در مجموع يک هزار و 74 تن محصول به از باغهاي استان آذربايجان شرقي برداشت شود که بيش از 30 درصد از آن در شهرستان ميانه توليد مي شود.
طی نیمه اول سال ۱۴۰۳؛
رتبه اول آذربایجان شرقی در تعداد سرمایه گذاری های جدید صنعتی
مهر تبریز: سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی از آغاز سرمایه گذاری 670 طرح صنعتی جدید در نیمه نخست سال با پیش بینی سرمایه گذاری 30 هزار میلیارد تومان در استان خبر داد.
صدور ۳۶۵ مجوز ایجاد واحد صنعتی در آذربایجان شرقی
مهر تبریز: سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی خبر داد: در سه ماهه نخست امسال ۳۶۵ فقره مجوز تاسیس و توسعه واحدهای صنعتی در استان صادر شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.