• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Monday - 25 September - 2023
0

سازمان بهزیستی، سازمانی پیشرو در خصوصی سازی است

  • کد خبر : 63215
  • 26 تیر 1402 - 19:58
سازمان بهزیستی، سازمانی پیشرو در خصوصی سازی است
مهر تبریز: مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه سازمان بهزیستی، سازمانی پیشرو در خصوصی سازی است، گفت: تعداد مراکز و موسسات در استان ۸۳۱ مرکز با دو هزار و ۹۳۰ نفر فرد شاغل در حال فعالیت است که اداره بهزیستی استان امسال با اخذ مجوز تعداد سه هزار نفر کارمند تحصیل کرده در رشته‌های مرتبط با بهزیستی را جذب کرده است.

به گزارش مهر تبریز، فرگل‌ صحاف، در نشست خبری به فعالیت‌های هفته‌ی بهزیستی اشاره کرد و گفت: ۱۲۲ نوع فعالیت و پروژه این هفته در نظر گرفته شده که ۱۶۸ مرکز اشتغالزایی و ۱۵۱ مسکن در استان در حال افتتاح و بهره‌برداری است.

وی با اشاره به اینکه ۹۳هزار و ۶۱۶ خانوار در استان تحت پوشش بهزیستی هستند، افزود: سال گذشته علاوه بر اعتبارات دولتی، ۲۰۰میلیارد تومان نیز از طریق کمک‌های مردمی به بهزیستی استان تعلق گرفته‌است.

وی با بیان اینکه میزان افزایش رقم مستمری‌بگیر به ۲۱۳ درصد رسیده، خاطرنشان کرد: ۱۸ هزار نفر در استان پشت نوبت، وارد چرخه‌ مستمری بگیری شده‌اند.

صحاف تعداد زنان مستمری بگیر سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی ۲۵هزار و ۲۶۶خانوار عنوان کرد و گفت: پرداخت مستمری، کمک هزینه معیشت به خانواده‌های دارای فرزندان چند قلو، پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی، بهره‌مندی از تسهیلات اشتغال و …. از جمله خدماتی است که به بانوان سرپرست خانوار تعلق می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در ۴۹مرکز شبانه روزی نگهداری افراد دارای معلولیت و ۹۲ مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی در استان در حال ارائه خدمات به جامعه هدف بهزیستی هستند، افزود: تعداد ۲۶هزار و ۱۰۲ نفر افراد معلول، سالمند، کودکان بی‌سرپرست، معتادان و بیماران روانی مزمن در مراکز شبانه تحت مراقبت هستند.

وی یادآور شد: طی یک سال گذشته تعداد ارائه خدمات پیشگیری از معلولیت اعم از غربالگری شنوایی، بینایی، ژنتیکی و آگاه سازی ۴۲۶ هزار و ۸۳۴ مورد بوده، و تعداد ۹۳۹ مورد مناسب سازی منزل و خودروی معلولان انجام گرفته شده‌ است.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی با بیان این‌که در مراکز اورژانس اجتماعی در طول ۲۳ ماه دولت سیزدهم به ۳۵ هزار و ۸۲۲ نفر ارائه خدمت شده، افزود: ۶۹ هزار و ۵۲۱ نفر مشاور حضوری و بیش از ۱۴۰هزار و ۹۹۰ نفر از طریق خط ۱۴۸۰ مشاوره تلفنی دریافت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه میانگین سازگاری زوجین متقاضیان طلاق توافقی در کشور ۱۸ درصد است، ادامه داد: میزان سازگاری زوجین که متقاضی طلاق توافقی بودند با همت همکاران در مشاوره‌ی حضوری و از طریق سامانه تسنیم به ۲۰ درصد رسیده که بالاتر از میانگین کشوری است.

وی افزود:  در ۲۳ ماهه‌ی دولت سیزدهم توسط اداره‌کل بهزیستی استان، ۱۴۱۳ واحد مسکونی ساخت بع افراد تحت پوشش بهزیستی  تحویل داده شده است.

صحاف افزود: ۲۸ هزار نفر سالمند معادل ۵. ۷۴ درصد در استان تحت پوشش بهزیستی هستند که در ۹ مرکز نگهداری سالمندان ۴۴۰ نفر سالمند بالای ۶۰ سال مراقبت و نگهداری می‌شود.

وی به غربالگری بینایی کودکان سه تا شش سال اشاره کرد و گفت: ۶۴۵۰ هزار کودک یعنی ۷۶ درصد کودک غربالگری شده‌ و  ۲.۳ درصد آنها دارای اختلال‌ بینایی شناسایی شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از ایجاد نابینایی و معلولیت ناشنوایی برای نوزادان غربالگری در استان انجام گرفته که تعداد ۴۷ هزار و ۸۱۹ نوزاد در بیمارستان غربالگری شده و از این تعداد ۲۸ نوزاد دارای معلولیت ناشنوایی شناسایی و با کاشت حلزون از معلولیت آنها جلوگیری به عمل آمد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه ارائه خدمات آموزشی برای معلولان ذهنی، حرکتی، اوتیسم،  ۹۲ مرکز با چهار هزار و ۳۲۶ خدمت گیرنده وجود دارد، گفت: ارائه خدمات توانبخشی در سال گذشته با یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات انجام گرفته است.

صحاف اظهار کرد: تعداد ۷۰ مرکز تخصصی درمان و بازتوانی معتادین در سراسر استان فعالیت می‌کنند که ۱۹مرکز آن اقامتی، ۳۴ مرکز سرپایی و ۱۹مرکز کاهش آسیب می‌باشند.

وی افزود: در استان مراکز ماده ۱۶ زیر نظر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و مراکز ماده‌ ۱۵ که خصوصی هستند با دریافت هزینه و یارانه دولت اداره می‌شوند.

وی ادامه داد: سال گذشته، ۵۶ مرکز درمانی ۲۴هزار نفر را تحت پوشش قرار داده و ۱۴ مرکز کاهش آسیب به ۲۳۰۰ نفر ارائه خدمت کرده که از این تعداد ۸۰ درصد را مردان و ۲۰درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

صحاف مساعدت به ترک درمان دو هزار و ۹۸۶ نفر به طور رایگان با مبلغ ۴/۸میلیارد تومان به افراد نیازمند از طریق یاری برگ را از دیگر اقدامات بهزیستی عنوان کرد.

وی با اشاره به طرح ۲۰۲۰ که در مناطق محروم اجرایی می‌شود، گفت: این طرح به کمک بهزیستی، هلال احمر، کمیته امداد امام خمینی (ره) در محله‌های کم برخوردار و محروم روستایی و عشایری اجرا می‌شود.

وی افزود: در شهرستان‌های هشترود ۴۷خانوار، چاراویماق ۴۲، مراغه ۵۰، و میانه و اهر این طرح با استفاده از کمک‌های مردمی اجرایی می‌شود.

صحاف با اشاره به برنامه‌های این طرح تصریح کرد: شناسایی محلات محروم، برگزاری کلاس‌های توانمند سازی، اجرای برنامه‌هایی برای اوقات فراغات نوجوانان، برگزاری مسابقات ورزشی، شناسایی افراد معتاد و … از اقداماتی است که در این طرح عملیاتی می‌شود.

 

لینک کوتاه : https://www.mehrtabriz.ir/?p=63215

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.