مهر تبریز: فاز دوم طرح جامع خودروئی با افزایش ۷۵ دستگاه از ماشین آلات مکانیزه خدمات شهری، تجهیز ماشین آلات آتش نشانی و امداد رسانی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کلانشهر تبریز امروز با حضور شهردار کلانشهر تبریز، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز، مدیر عامل سازمان خدمات شهری، مدیر عامل سازمان موتوری شهرداری تبریز آغاز شد.
به گزارش مهر تبریز،شهردار تبریز در این مراسم با اشاره به رویکرد شهرداری این شهر،نسبت به تجهیز ناوگان خدمات شهری شهرداری تبریز به ۷۵ دستگاه ماشین آلات مکانیزه این حرکت را گامی موثر برای پیشبرد اهداف این سازمان در راستای توسعه پایدار شهر و آماده سازی کلانشهر تبریز برای سال ۲۰۱۸ برشمرد.
صادق نجفی افزود: این تجهیز در راستای اجرای فاز دوم از طرح جامع خودرویی خدمات شهری تبریز با هزینه ای افزون بر۶۶ میلیارد ریال صورت گرفته است.
وی گفت: این دستگاه ها به دلیل طراحی اصولی کارشناسان سازمان خدمات موتوری و بهره گیری از توان تولید داخل استان، دارای کارکردهای موثرتری نسبت به ماشینهای قدیمی است.
نجفی اظهار داشت: ماشین های افزوده شده به این ناوگان بطور مجرا شامل ۵۰ دستگاه ماشین حمل زباله، ۱۵ دستگاه ماشین دو کابین ریچ و ۱۰ دستگاه نمک پاش مکانیزه می شود.
شهردار تبریز افزایش ظرفیت حمل زباله، جلوگیری از اصطکاک بیش از حد در حمل زباله و نخاله، تجهیز کامیونت ها به مخازن مجزای شیرابه، طراحی بدنه برای نمایش تبلیغات شهری و پیام های آموزشی، تخلیه آسان و ایمنی بالا را از جمله تفاوت های فنی ۵۰ دستگاه ماشین حمل زباله نسبت به کامیونت های قدیمی عنوان کرد.
نجفی با اشاره به اینکه عمر مفید این کامیونت ها از سه سال به بیش از ۶ سال افزایش یافته است و دلیل این امر تغییر کاربری این خودروها از سرعتی به قدرتی است، گفت: کاهش ۳۰ درصدی هزینه های این کامیونت ها نسبت به خودروهای مشابه در سایر استان ها از دیگر مزایای این دستگاه ها به شمار می رود.
شهردار تبریز با اشاره به اعمال سیاست های توسعه ای جدید در سازمان های زیرمجموعه شهرداری تبریز و اجرای طرح های مختلف از جمله طرح جامع خودروئی برای تجهیز و نوسازی ناوگان موتوری شهرداری تبریز، گفت: این روند تا رسیدن به نقطه مطلوب ادامه داشته و به زودی این ماشین مکانیزه در اختیار مناطق و حوزه های مربوطه قرار می گیرد.
شورا حامی تحول در خدمات مکانیزه شهرداری است
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این مراسم با تاکید به اینکه شورای اشلامی شهرداری تبریز در راستای توسعه پایدار شهر و آماده سازی کلانشهر تبریز برای سال ۲۰۱۸ حامی تحول در خدمات مکانیزه شهرداری کلانشهر تبریز است افزود: با ورود ۷۵ دستگاه ماشین آلات مکانیزه به ناوگان خدمات شهری شهرداری تبریز در راستای توسعه پایدار شهر و آماده سازی کلانشهر تبریز برای سال ۲۰۱۸ در صدد حذف ماشین های زباله روباز در این شهر هستیم.
دبیری با اشاره به اینکه این تجهیز در راستای اجرای فاز دوم از طرح جامع خودرویی خدمات شهری تبریز با هزینه ای افزون بر۶۶ میلیارد ریال صورت گرفته است اظهار داشت: نظافت و تمییزی هر شهری نشانگر آراستگی و توسعه یافتگی هر شهر است و این موضوع یکی از اصلی ترین دغدغه های شورا و شهرداری برای آماده سازی تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری در سال ۲۰۱۸ است.
وی ماشین های افزوده شده به این ناوگان را بطور مجرا شامل ۵۰ دستگاه ماشین حمل زباله، ۱۵ دستگاه ماشین دو کابین ریچ و ۱۰ دستگاه نمک پاش مکانیزه دانست.
فاز دوم طرح جامع خودروئی با افزایش ۷۵ دستگاه از ماشین آلات مکانیزه خدمات شهری، تجهیز ماشین آلات آتش نشانی و امداد رسانی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کلانشهر تبریز امروز با حضور شهردار کلانشهر تبریز، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز، مدیر عامل سازمان خدمات شهری، مدیر عامل سازمان موتوری شهرداری تبریز آغاز شد.
تمام حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی مهر تبریز محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
طراحی توسط فامو