به گزارش مهر تبریز، علی ربیعی، در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه مشارکتی بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی در شهرک خاوران تبریز اظهار داشت: افراد در فقر شهری، در خانه های حقیر حاشیه نشین، خود را با رفاه ساختمان های سر به فاک کشیده مقایسه می کنند؛ از این رو، فاصله اجتماعی و زجر نگاه نابرابر در شهرها بیشتر محسوس است.
وی با اشاره به بهبود بودجه درمان در سال های اخیر گفت: روزی که بنده وزارت را تحویل گرفتم، بودجه درمان، ۸ هزار میلیارد تومان بود که این رقم امروز به ۱۸ هزار میلیارد تومان رسیده است. البته ممکن است در مورد کیفیت هزینه کرد آن نقدهایی مطرح باشد.
ربیعی با اشاره به برخی حاشیه سازی ها پیرامون این وزارتخانه، گفت: فکر و ذکر من باید تقویت رفاه مردم باشد؛ نه این که این سایت و آن سایت را پیگیری کنم.
وی اظهار داشت: فقدان سیاستگذاری موجب شده با فرصت های نابرابر اجتماعی از قبیل کودکان بازمانده از تحصیل و کودکان کار مواجه باشیم.
وزیر کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: سلامت جسمی هر فرد در هزار روز اول زندگی صورت می گیرد، اما متاسفانه در بخشی از جامعه با سوءتغذیه در همین دوره مواجهیم.
ربیعی پیشگیری از «نسلی شدن فقر» را از سیاست های وزارت کار و رفاه در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: مفهوم توسعه باید به سمت شاد کردن زندگی مردم پیش برود؛ در این راستا، استراتژی ما کیفیت بخشی به زندگی مردم با حفظ خدمات رایگان و گسترش تامین اجتماعی در مناطق محروم است.
به گفته وی نزدیک به ۱۰۰ درصد دارویهای ایرانی، در شورای عالی بیمه، تحت پوشش قرار داده شده و سازمان تامین اجتماعی، ۵۱ درصد جمعیت کشور را پوشش داده است.