شهردار تبریز، در ادامه، به نامه حضرت امیرمومنان (ع) به مالک اشتر در زمینه انتخاب کارگزاران و حاکمان درستکار و امین، اشاره کرد و متذکر شد: همچنان که حضرت علی(ع) به مالک اشتر سفارش کرده اند، هرجا مدیری دست از پا خطا کند، بلافاصله باید مورد بازخواست قرار گیرد تا خدای نکرده، حقی از شهروندان، ضایع نشود؛ چرا که حق الناس، از سنگین ترین دیون است و باید مواظب باشیم که دینی از کسی بر گردن ما نباشد.
دکتر صادق نجفی، با برشمردن ویژگی های بارز در مدیران بازرسی شهرداری، تصریح کرد: همه شما باید قاطعیت، سلامت عمل، امانت داری، کار همراه با اندیشه و دقت را سرلوحه اقدامات خود قرار داده و با تمسک به این ویژگی ها، از بروز تخلفات، پیشگیری کنید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، با تاکید بر رعایت اصول تکریم ارباب رجوع، خاطرنشان کرد: مدیران بازرسی باید به عنوان امین شهروندان، همواره در میان آنان باشند و در اتاقشان به روی شهروندان، گشوده باشد تا به راحتی و بدون واسطه در جریان مشکلات آنان قرار گیرند.
شهردار تبریز، همچنین به لزوم وجود مولفه ارزیابی در واحدهای بازرسی شهرداری، تاکید کرد و گفت: ارزیابی در هر زمینه و به خصوص در زمینه عملکرد مدیران، باید جزو اولیت های شما باشد و در عین حال، مدیران شایسته و لایق را شناسایی کرده، روحیه خدمت را درآنان، تشویق و تقویت کنید.
دکتر نجفی، به لزوم تعیین منابع مالی پایدار در مناطق نیز، اشاره کرد و از مدیران بازرسی در مناطق دوازدهگانه، خواست در جهت شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های مناطق در راستای تعیین منابع مالی پایدار برای توسعه شهر، تلاش کنند.
وی در پایان، از مدیر کل بازرسی شهرداری تبریز، خواست تا برای ارتقای آگاهی های مدیران بازرسی در مناطق و سازمان ها، کارگاه های آموزشی تخصصی برگزار شود