نشست مشترک شوراهای برنامه‌ریزی منطقه دو کشور در تبریز برگزار شد

به گزارش مهر تبریز،در این نشست استانداران و اعضای شوراهای برنامه‌ریزی و توسعه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان به ارایه گزارش اقدامات و برنامه‌های استان‌های شمال غرب کشور در خصوص اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی پرداختند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در ابتدای این نشست اظهار داشت: بر اساس آمایش سرزمین، این استان‌ها به جهات فرهنگی و مشابهت‌هایی که دارند در یک منطقه آمایشی قرار گرفته‌اند و برای پیشرفت و توسعه این منطقه غیر از تک‌تک استان‌ها که در دستور کار قرار دارد، برای کل منطقه نیز برنامه داریم.
دکتر محمدباقر نوبخت ابراز امیدواری کرد نشست منطقه‌ای شوراهای برنامه‌ریزی در تبریز بتواند زمینه رشد و توسعه بیش از پیش استان‌های منطقه دو کشور را فراهم کند.
استاندار آذربایجان شرقی هم با خوشامدگویی به اعضای شوراهای برنامه‌ریزی استان‌های همجوار، تصریح کرد: تصمیمات این نشست نقشه راه توسعه منطقه شمال غرب کشور خواهد بود و تلاش می‌کنیم از تمام ظرفیت‌های منطقه‌ای برای شکوفایی اقتصادی این منطقه از کشور استفاده کنیم.
دکتر اسماعیل جبارزاده افزود: برگزاری این نشست‌ها ابتکار و امر مبارکی است و اطمینان دارم مباحث مطرح در کنار رهنمودهای مسوولان دولت برای استان‌ها راهگشا خواهد بود.
این نشست بعد از ظهر امروز هم با بررسی مسایل مختلف در حوزه اقتصاد مقاومتی و ارایه گزارش از سوی روسای سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی و اتاق‌های بازرگانی استان‌های منطقه دو کشور ادامه می‌یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه خبری تحلیلی مهر تبریز We would like to show you notifications for the latest news and updates.
رد
اجازه دادن به اعلان‌ها