ب-تاریخچه مخدرهای شنیداری:
تاریخچه شناخت اثر شنیدن فرکانس های متفاوت از هر گوش ، به سال ۱۸۳۹ برمی گردد که هاینریش ویلهلم داو توانست این اثر را کشف کند . ولی از اوایل قرن بیستم ، پزشکان به تاثیر این فرکانس ها در مباحث درمانی و کنترل درد و خاصیت تسکینی آن دست یافتند . البته این خاصیت بر اثر ایجاد ضربان میان دو فرکانس صوتی پخش شده در گوش به وجود می آید به شرط آنکه اختلاف فرکانس ، کمتر از ۳۰ هرتز باشد .
همچنین با دستکاری این ضربان و فرکانس ورودی به هر یک از گوش ها می توان اثرات مخدرها و محرک های مختلف را شبیه سازی کرد و برخی ها مدعی آن هستند که این اصوات می توانند در کاهش وزن ، میزان یادگیری ، تقویت حافظه و غیره نیز تاثیرگذار باشد .
ج-عوارض و تاثیرات مخدرهای دیجیتالی :
اثرات مخرب استفاده از این مخدرهای دیجیتالی به اندازه ای است که دفتر مبارزه با مواد مخدر ایالت اوکلاهاما در سال ۲۰۱۰ و بر اساس برخی گزارش های واصله به آن مرکز ، نسبت به مصرف این مواد هشدار داد ، این در حالی است که بر پایه گزارش کشورهای عربی ، موج استفاده از این فایل های صوتی به این کشورها رسیده و بسیاری از جوانان عرب به دنبال تجربه این مخدرهای دیجیتالی هستند .
موضوع استفاده از مخدرهای دیجیتالی به اندازه ای جدی است که حتی سایت های منتشر کننده این مخدرها نیز با هشدارها و پیام های خطر WARNING ، نسبت به ورود به صفحات دانلود این موزیک ها و استفاده از آن برای افرادی که از مشکلات ذهنی و روحی رنج می برند هشدار داده و در فیلم های منتشر شده از آثار مصرف این مخدرها نیز ، تاثیرات خطرناک استفاده از آنها کاملا هویدا است .
در پایان باید خاطرنشان کرد جای امیدواری است که استفاده از مخدرها ، هنوز در کشورمان به صورت فراگیر در میان جوانان باب نشده است ولی آگاهی بخشی به مسئولان امر و همه همکاران باعث می شود تا سیاست های مناسب و قابل اطمینانی در مبارزه با این مخدرهای جدید در پیش گرفته شود : چراکه بسیاری از سایت های اینترنتی که اقدام به فروش و حتی امکان دریافت رایگان این موزیک ها را برای مخاطبانشان مهیا کرده اند ، در دسترس عموم قرار دارند . پر واضح است بی توجهی به فعالیت این سایت ها و آزاد بودن دسترسی به آنها می تواند لطمات جبران ناپذیری را وارد آورد.
تمام حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی مهر تبریز محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
طراحی توسط فامو