به گزارش مهر تبریز،غلامعلی راستی با بیان این مطلب افزود : این میزان تسهیلات با کارمزد ۱۸ درصد به ۴۸ واحد صنعتی و کشاورزی ثبت نام کرده در سامانه بهینه یاب پرداخت شده است .
وی اظهار کرد : از این میزان حدود ۱۹۱ میلیارد ریال در بخش صنعت و ۵۷ میلیارد ریال در بخش کشاورزی پرداخت شده است.
وی یادآور شد : در راستای برنامه دولت تدبیر و امید برای رونق تولید و رفع موانع اقتصادی، هم اکنون سه هزار و ۱۳۱ واحد در سامانه بهینه یاب ثبت نام کرده که از این تعداد واحدها ۸۱۳ واحد به بانک ها معرفی، ۷۸ واحد منجر به قرارداد شده و ۴۸ واحد موفق به دریافت تسهیلات شده است.
جانشین سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با بیان اینکه هم اکنون چهار هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی در استان وجود دارد ، اظهار کرد : هفت هزار میلیارد ریال تسهیلات برای طرح های صنعتی و کشاورزی استان تخصیص یافته که تا پایان شهریور ماه جاری کار معرفی تمام واحدهای متقاضی تسهیلات به بانک ها تمام می شود.
راستی، با اشاره به اینکه ۱۳۰ هزار واحد صنفی و ۴۰۸ اتحادیه و اتاق اصناف در استان وجود دارد ، ادامه داد : در چهار ماهه امسال سهم صادرات استان از کل گمرکات کشور ۶۰۹ میلیون دلار بوده که از این میزان حدود ۳۶۱ میلیون دلار از گمرکات استان صادر شده است.
وی ، با بیان اینکه میزان صادرات استان در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد کاهش یافته است، گفت: توقف صادرات مس سونگون و مشکلات کشورهای منطقه به ویژه ترکیه و عراق از دلایل کاهش میزان صادرات است.
جانشین رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی ، اضافه کرد : محصولات صادراتی چهار ماهه استان به ۷۵ کشور صادر شده و به طور عمده شامل مواد غذائی، پتروشیمی و رنگ و آهن آلات است.
راستی، با اشاره به واردات حدود ۳۹۷ میلیون دلاری استان در چهار ماهه اول امسال، یادآور شد : این میزان واردات نسبت به مدت مشابه سال گذشته پنج درصد کاهش یافته و اغلب شامل ماشین آلات صنعتی و مواد اولیه صنایع است.
وی همچنین با اشاره به فعالیت۶۶۰ واحد معدنی و ۳۵۰ واحد شن و ماسه در استان افزود:بیش از ۸ میلیارد تن ذخیره معدنی استان است که بیشترین سهم آن مربوط به نفلین سینت است که کار استخراج آن با مشکل روبه رواست ولی خوشبختانه در استخراج مس ،پوکه و سنگ های زینتی رتبه های خوبی را در کشور داریم.
راستی در پاسخ به سئوال خبرنگاران در خصوص عمل به وعده های مسئولین در خصوص کارخانه ذوب مس در منطقه ورزقان گفت:مدیران مس ایران علاقه و تمایل چندانی برای سرمایه گذاری در این بخش از خود نشان نمی دهند در حالیکه موافقت محیط زیست ر این خصوص جلب شده است..
کاهش ۳۰ درصدی میزان تخلفات واحدهای صنفی استان
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز در این نشست خبری گفت : در پنج ماهه اول امسال میزان تخلفات واحدهای صنفی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰ درصد کاهش یافته است و به ۹ هزار و ۸۲۵ مورد گزارش های مردمی رسیدگی شده که یک هزار و ۸۵۲ مورد تخلف منجر به تشکیل پرونده شده است.
اسماعیل عطاپور با بیان اینکه در این مدت بازرسی از واحدهای صنفی استان در حوزه مبارزه با قاچاق کالا ، ۱۰۰ درصد افزایش یافته است افزود : در این مدت حدود ۳۰۷ هزار و ۲۷۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی استان انجام شده که برای ۱۲ هزار و ۷۱۰ مورد پرونده تشکیل شده است.
وی ، با بیان اینکه در این مدت تعداد پرونده های مکشوفه ۱٫۴ برابر شده است، اظهار کرد : در پنج ماهه اول امسال ۱۳ هزار و ۳۵۰ مورد تخلف صنفی کشف و به تعزیرات حکومتی معرفی شده است.
عطاپور با اشاره به نقش تاثیرگذار این سازمان در تحقق سیاست های مربوط به اقتصاد مقاومتی عنوان کرد : ارتقای کیفیت تولیدات همزمان با رعایت حقوق مصرف کننده ، از مهم ترین اولویت های این سازمان می باشد.
تمام حقوق برای محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
طراحی توسط فامو