پیگیری ماموریت‌های عمرانی، فرهنگی و خدماتی با توسعه زمینه‌های سرمایه‌گذاری

۳۳۶۰به گزارش مهر تبریز، دکتر صادق نجفی در جلسه با شهردار و مدیران منطقه با اشاره به تاثیرگذاری خدمات منطقه ۷ در توسعه غرب و جنوب تبریز اظهار داشت: ماموریت‌های عمرانی، فرهنگی و خدماتی شهرداری منطقه هفت، خدمت‌ به محلات کم‌برخوردار و تقویت زیرساخت‌ شهرک‌های تازه‌تاسیس را به صورت توام در بر گرفته است.

وی با بیان این‌که توفیق خدمتگزاری در مناطق کم‌برخوردار را باید قدر بدانیم، خاطرنشان کرد: تکریم ارباب رجوع، آرمانی است که از حیث تعالیم دینی و همچنین افزایش کارایی اداری، یک الگوی مهم مدریتی است.

۳۳۶۴

شهردار تبریز تصریح کرد: لمس مشکلات شهروندان، مسئولان را با واقعیت اصلی مشکلات شهر آشنا خواهد ساخت، از این رو دیدار چهره‌به‌چهره با آحاد مردم، باید در نهایت صبر و محبت مورد توجه مدیران قرار گیرد.

وی با اشاره به مشکلات این منطقه اظهار داشت: در سه سال گذشته، اجرای برنامه‌های مهم عمرانی در این منطقه، با نقش‌آفرینی مناطق معین و تزریق بخشی از درآمد مناطق برخوردار به این منطقه، مورد توجه قرار گرفته است؛ با این حال، این منطقه باید افزایش کمی و کیفی پروژه‌های عمرانی، فرهنگی و خدماتی را با ایجاد زمینه‌های سرمایه‌گذاری و مشارکتی پیگیری کند.

دکتر نجفی اضافه کرد: در کنار موضوعات عمرانی، باید پروژه‌های فرهنگی و اجتماعی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های ورزشی، خانه سلامت و پارک‌ها و بوستان‌ها، در متن رویکردهای منطقه ۷ قرار بگیرد.

۳۳۶۶

شهردار تبریز در ادامه بازدیدی نیز از مراحل آماده‌سازی پارک بانوان در ورودی شهرک اندیشه داشت و گفت: ایجاد امکانات ورزشی و برگزاری برنامه‌های بانشاط فرهنگی و اجتماعی، نقش اصلی در محتوای برنامه‌های آتی این پارک خواهد داشت.

پیش از سخنان شهردار تبریز، مولاخواه شهردار منطقه ۷ تبریز گزارشی از روند تحقق بودجه و مشکلات و برنامه‌های آتی این منطقه ارایه داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه خبری تحلیلی مهر تبریز We would like to show you notifications for the latest news and updates.
رد
اجازه دادن به اعلان‌ها