کامیون‌های ۱۱ تنی تراکتورسازی در راه بازار
کامیون‌های ۱۱ تنی تراکتورسازی در راه بازار
مهر تبریز: معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت:‌ کامیون‌های ۱۱ تنی تراکتورسازی به صورت فروش نقدی و اقساطی آماده عرضه به بازار است.

ناصر قربانیان افزود: تعداد محدودی از کامیون‌های تجاری ۱۱ تنی تولیدی شرکت کامیونت این گروه صنعتی با شرایط متنوع، اقساط بلند مدت و تحویل روز به فعالان صنعت حمل و نقل و متقاضیان عادی عرضه می‌شود.

وی ادامه داد: در این مرحله از فروش خریداران می‌تواند با شرایط متنوع اقساط ۱۲ تا ۶۰ ماه، بدون پیش پرداخت تا پرداخت نقدی و حتی دوره تنفس ۲ ساله، اقدام به خرید این خودروی تجاری کنند.
قربانیان با بیان اینکه این خودرو مراحل آزمایشی و حضور در جاده‌های کشور را به خوبی طی کرده است اعلام کرد: متقاضیان می‌توانند تا تاریخ ۱۰ دی با مراجعه به ۲۰۳ نمایندگی فعال تراکتورسازی در سراسر کشور اقدام به ثبت نام و خرید این خودروی تجاری کنند.

معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با اشاره به اینکه در فروش این خودرو به صورت شرایطی ۳۰ درصد قیمت محصول توسط خریدار و ۷۰ درصد نیز با تسهیلات پرداخت می‌شود گفت: به محض تایید تسهیلات توسط مجموعه‌های ارائه دهنده تسهیلات و واریز به حساب شرکت سازنده، در همان روز خودروی خریداری شده به مشتری تحویل داده می‌شود.

وی اظهار کرد: با توجه به خالی بودن جای خودروی تجاری با این ظرفیت و قابلیت در کشور و تلاش تراکتورسازی برای تولید و عرضه آن به مجموعه‌هایی که به این نوع خودرو نیاز داشتند خوشبختانه تقاضا و استقبال از این محصول زیاد است و بسیاری از واحد‌های صنعتی، دولتی و سازمانی از جمله شهرداری‌ها درخواست استفاده از این خودرو را دارند که نخستین سری از تولیدات نیز در اختیار شهرداری شهر اولین ها، کلان شهر تبریز برای استفاده در حمل و نقل خدمات شهری قرار داده شد.

خط تولید و مونتاژ انواع خودرو‌های تجاری سبک و سنگین گروه صنعتی ترکتورسازی ایران، کشنده و ون در ۱۸ خرداد سال جاری با حضور دکتر سید ابراهیم رئیسی در مساحت ۱۰ هزار متر مربعی و برای تولید چهار هزار دستگاه انواع کامیونت، کشنده و ون راه اندازی شد.

تراکتورسازی از ۲ سال پیش به منظور خارج شدن از سیستم تک محصولی و همچنین استفاده از تمامی ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی متمرکز در ۱۲ شرکت اقماری این گروه صنعتی، برای تامین بخش‌های مختلف نیاز داخلی با توجه به شرایط تحریمی و جلوگیری از اختلال در شبکه‌های تجاری و صنعتی کشور به دلیل همین تحریم‌های ناجوانمردانه، با تغییر الگوی تولیدی خود، در کنار تولید محصول اصلی یعنی تراکتور اقدام به تولید و عرضه سایر محصولات براساس اولویت‌های کشور همچون کامیون در توان‌های مختلف و ون، ادوات، انواع موتور، انواع قطعات و ابزار‌ها می‌کند.

گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با هفت شرکت اقماری در تبریز ۲ شرکت در سنندج و ارومیه فعال است و با حدود پنج دهه فعالیت در زمینه تولید تراکتور، در عرصه تولید ۷۱ نوع انواع موتور در بخش‌های کشاورزی، صنعتی و خودرو پیشتاز است.