کسب استانداردهای کیفی شیر و عسل تولیدی استان در آزمایشات کنترل کیفی و سلامتی مواد غذایی کشور
کسب استانداردهای کیفی شیر و عسل تولیدی استان در آزمایشات کنترل کیفی و سلامتی مواد غذایی کشور

به گزارش مهرتبریز،  دکتر امیرحسین بهداد مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر اظهار داشت: به منظور ارزیابی کیفیت و سلامت مواد غذایی و کنترل مخاطرات ناشی از باقیمانده ها در مواد غذایی، طرح پایش باقیمانده ها در فرآورده های خام دامی (شیر خام، عسل، تخم مرغ، ماهی، گوشت قرمز و گوشت مرغ) در […]

به گزارش مهرتبریز،  دکتر امیرحسین بهداد مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر اظهار داشت: به منظور ارزیابی کیفیت و سلامت مواد غذایی و کنترل مخاطرات ناشی از باقیمانده ها در مواد غذایی، طرح پایش باقیمانده ها در فرآورده های خام دامی (شیر خام، عسل، تخم مرغ، ماهی، گوشت قرمز و گوشت مرغ) در قالب برنامه ملی به صورت سالانه انجام می گردد.

وی با اشاره به اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در تضمین سلامت جوامع انسانی و دامی، کنترل و پایش مدون باقیمانده داروهای دامپزشکی، سموم و موادبیولوژیک موجود در انواع مواد غذایی را حائز اهمیت دانست و افزود: در این راستا برنامه ملی پایش باقیمانده داروهای دامپزشکی، سموم و موادبیولوژیک در شیر خام و عسل با نمونه برداری از سطح زنبورستان ها و گاوداری های شیری و مراکز جمع آوری شیر سطح استان انجام گردید که با آنالیز نتایج آزمایشات به عمل آمده که بر اساس آزمایشات تائیدی انجام می پذیرد مشخص شد خوشبختانه کلیه نمونه های عسل و شیرخام استان از نظر معیارهای مختلف کنترلی (باقیمانده آنتی بیوتیک ها، سموم ارگانوکلره، سموم ارگانو فسفره، سایر سموم، آفلاتوکسین،  فلزات سنگین و رنگ ها) در حد مجاز و منطبق با استانداردهای ابلاغی می باشد.

مدیر کل دامپزشکی استان همچنین تصریح کرد: پایش فرآورده های خام دامی و کنترل کیفیت محصولات تولیدی صنایع وابسته به دام با هدف کنترل معیارهای میکروبی و شیمیایی و کنترل فرآیند تولید به صورت ماهیانه در قالب اقدامات خود کنترلی واحدها و صحه گذاری اداره کل انجام می گیرد.

لازم به ذکر است استان آذربایجان شرقی با تولید ۵۷۵۰۷۰ تن شیرخام و ۱۵۳۸۱ تن عسل جزو قطب های برتر تولید شیرخام و عسل در کشور محسوب می شود.

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیازات ۵ از ۵