به گزارش مهر تبریز، وی با بیان اینکه امروز دنیا متوجه آمادگی نیروهای نظامی و انتظامی و بسیجیان و مردم برای دفاع از ارزش های اسلامی و کشور شده اند، خاطر نشان کرد: به طور یقین این آمادگی بزرگترین بازدارندگی برای هر گونه تهدید دشمن است.
جبار زاده با اشاره به اینکه بدنه دولت در آذربایجان شرقی از نیروهای مخلص و متعهد و با روحیه جهادی تشکیل شده است، افزود: بیش از ۷۵ درصد فرمانداران مستقر در ۲۱ شهرستان استان از ایثارگران و جانبازان دوران دفاع مقدس می باشند.
وی با اشاره به رشادت های هشت سال دفاع مقدس و اینکه حماسه آفرینان آن دوران برای جوانان و مردم الگوی بارز در دفاع از اسلام و ارزش های اسلامی می باشند، افزود: امثال شهید باکری و شهدای هشت سال دفاع مقدس حجت خداوند برای ما بودند.
وی با اشاره به اینکه در طول هشت سال دفاع مقدس صدای بمباران تبریز همواره در گوشمان بود، افزود: امروز صدای همان گلوله ها و بمب ها از سواحل مدیترانه شنیده می شود .