تخریب مدرسه سنگی قدیمی روستای دوده برای احداث مدرسه جدید
تخریب مدرسه سنگی قدیمی روستای دوده برای احداث مدرسه جدید
مهرتبریز-مدیر آموزش و پرورش هشترود از تخریب مدرسه سنگی قدیمی روستای دوده برای احداث مدرسه جدید خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار مهر تبریز از هشترود؛صادق صادقپور مدیر آموزش و پرورش این شهرستان از تخریب مدرسه غزنوی روستای دوده که از مدارس سنگی و تخریبی این منطقه بود خبر داده اظهار کرد : با عنایت حق تعالی و در راستای نهضت محرومیت زدایی و توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی ، مدرسه جدید با همت بنیاد علوی مورد ساخت قرار خواهد گرفت.

صادقپور همچنین از تلاش های فرمانداری شهرستان، بخشدار بخش مرکزی، دهیاری و شورای روستای دوده که در امر تخریب مدرسه، آموزش و پرورش را یاری کردند قدردانی کرد و به ثمر نشستن طرح محرومیت زدایی از فضا‌های آموزشی رئیس جمهور پزشکیان را نیازمند همدلی ،مشارکت تمام دستگاه های دولتی و خصوصی و عموم اقشار دانست.

مدیر آموزش و پرورش هشترود با بیان اینکه تابستان پرکاری در انتظار این اداره است افزود : در روزهای آینده طرح های نوسازی مدارس سنگی و تخریبی در سایر روستای منطقه نیز آغاز خواهد شد.