توجه مدیریت شهری تبریز به اجرای فرمان ۷ ماده ای رهبر معظم انقلاب / اتحاد ملت ایران نقشه‌های دشمن را ناکام گذاشت
توجه مدیریت شهری تبریز به اجرای فرمان ۷ ماده ای رهبر معظم انقلاب / اتحاد ملت ایران نقشه‌های دشمن را ناکام گذاشت
مهرتبریز- شهردار تبریز با اشاره به بی‌اثر شدن نقشه‌های دشمن به‌ واسطه ولایتمداری و اتحاد ملت ایران، بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های معنوی، عمرانی و اجتماعی در مدیریت شهری تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ یعقوب هوشیار در چهارمین قرار خدمت از دور هفتم قرارهای خدمت شهرداری تبریز در منطقه ۳، با اشاره به تلاش‌های جریان استکبار برای احیای پیمان ابراهیم، اظهار داشت : دشمنان هرگز روی ایمان و اتحاد مردم ایران با نظام اسلامی و ولایت فقیه حساب نکرده بودند؛ همین ولایتمداری، موجب عقیم ماندن توطئه‌ها و شکست پروژه‌های منطقه‌ای آنان شده است. وی ضمن هشدار نسبت به همراهی برخی دولت‌های اسلامی با این پیمان، خواستار هوشیاری امت اسلامی در برابر این نقشه‌ها شد.

هوشیار با تأکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری در فرمان هفت‌گانه اخیر، گفت: عدالت‌خواهی، کارآمدی، مردمی بودن و شفافیت از اصولی است که شهرداری تبریز خود را موظف به تحقق آن‌ها می‌داند. اتحاد و همدلی در مدیریت شهری، به ویژه در تعامل با شورای اسلامی شهر، رمز موفقیت طرح‌ها و جهش خدمات در مناطق مختلف است.

شهردار تبریز، حرکت عظیم پیاده‌روی اربعین را ظرفیتی بی‌نظیر در انسجام امت اسلامی دانست و افزود: این مراسم معنوی، با حضور میلیونی شیعیان و دلدادگان اهل‌بیت(ع)، پیام وحدت، عزت و هویت اسلامی را به دنیا مخابره می‌کند. شهرداری تبریز باید در زمینه بهره‌برداری فرهنگی و اجتماعی از این فرصت، نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به دستاوردهای عمرانی منطقه ۳، اظهار داشت: بودجه این منطقه از ۱۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۱۶۰۰ میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافته است؛ این یعنی جهش ۱۰ برابری در منابع و برنامه‌ها. خوشبختانه طی سه سال گذشته، تحقق بودجه شهرداری صد درصدی بوده که نشان از انسجام، تلاش و برنامه‌محوری در مدیریت شهری دارد.

شهردار تبریز از افزایش تولید و توزیع آسفالت نیز خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۰ تنها ۹۰ هزار تن آسفالت توزیع شده بود اما این میزان در سال گذشته به ۵۰۰ هزار تن رسید و امسال هدف‌گذاری ۷۰۰ هزار تن داریم.

هوشیار پروژه‌هایی چون مقاوم‌سازی پل ابوریحان، ساماندهی اراضی ارتش، توسعه فضای سبز در امامیه، استخر تجلایی، عمارت کلاه‌فرنگی و کانال ایلی‌سو را از اولویت‌های منطقه ۳ دانست و تأکید کرد: برخی از این پروژه‌ها باید ظرف حداکثر سه ماه آینده به بهره‌برداری برسند، همچنین موضوعات مرتبط با اراضی ارتش، ساخت بازارچه با سازه‌های سبک و زمان‌بندی دقیق برای تعیین‌تکلیف قبرستان امامیه نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با قدردانی از تلاش‌های همکاران شهرداری منطقه ۳ و اعضای شورای اسلامی شهر، خواستار تمرکز بر نیاز واقعی مناطق، خرید متمرکز ماشین‌آلات بر اساس اولویت‌ها، توجه به چاه‌های جذبی و تسریع در حل مشکلات نقاط بحرانی شهر شد. همچنین از مسئولان مربوطه خواست مسابقات فرهنگی و ورزشی با همکاری نهادهای مختلف همچون سپاه، ویژه بانوان نیز برگزار شود.

هوشیار با اشاره به مصوبات قرارهای قبلی خدمت خاطرنشان کرد: نزدیک به ۲۰۰ مصوبه در شش دوره قبلی قرارهای خدمت در منطقه ۳ صورت گرفته است.

وی افزود: بالای ۹۵ درصد این مصوبات حل شده وتنها ۷ مورد باقی مانده است.

وی ادامه داد: تلاش میکنیم بودجه ۱۶۰۰‌میلیارد تومانی شهرداری منطقه ۳ تحقق صد در صدی داشته باشد.