مجموعه پنج جلدی “تبریزنامه” رونمایی شد
مجموعه پنج جلدی “تبریزنامه” رونمایی شد
مهرتبریز-همزمان با برگزاری کنگره بین المللی بزرگداشت استاد شهریار و با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایندگان مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، استاندار آذربایجان‌شرقی و علاقمندان به شعر و ادب، اثر فاخر "تبریزنامه" سیری در یادکرد تبریز در ادبیات مشرق زمین، در مرکز همایش‌های بین‌المللی خاوران رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ کتاب پنج ‌جلدی “تبریز نامه ” سیری در یادکرد تبریز در ادبیات مشرق زمین که به ۲ زبان ترکی و فارسی و به همت صالح سجادی شاعر و پژوهشگر تبریزی گردآوری شده است، ۲۷ شهریور همزمان با کنگره بین المللی بزرگداشت استاد شهریار و با حضور سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، روح‌الله متفکر آزاد و علیرضا منادی از نمایندگان مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، بهرام سرمست استاندار آذربایجان‌شرقی و شاعران و ادیبان بنام کشور و علاقمندان به شعر و ادب در مرکز همایش‌های بین‌المللی خاوران رونمایی شد.

این اثر فاخر در پنج جلد گردآوری شده است که جلد نخست این کتاب به ضرب المثل‌ها، بایاتی، ادبیات عاشیقی و ماهنی‌های تبریز اختصاص یافته و جلد دوم به موضوعات ادبیات کلاسیک ترکی آذربایحانی و فارسی اختصاص یافته است.

جلد سوم کتاب به موضوعات و شعرهای حماسی در وصف تبریز از دوران مشروطه تا انقلاب اسلامی ایران گنجانده شده و دو جلد دیگر این کتاب به ادبیات شفاهی و موضوعاتی همچون طنز پرداخته است.

مجموعه فاخر پنج جلدی “تبریز نامه” به همت صالح سجادی گردآوری و توسط شهرداری تبریز چاپ شده است.