صدر جدول فوتسال در فرق تیم  مس سونگون ورزقان
صدر جدول فوتسال در فرق تیم  مس سونگون ورزقان
مهر تبریز: تیم فوتسال مس سونگون ورزقان در آوردگاه بیست و دوم لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های کشور با ارایه یک بازی جانانه ، مهمان خود فولاد زرند ایرانیان را ۴ بر یک مغلوب کرد و با توجه به باخت گیتی پسند با یک پله صعود  صدر جدول را با دو امتیاز بیشتر نسبت  به تیم دوم ، قرق کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی مهر تبریز، دیدار تیم‌های مس سونگون ورزقان و فولاد زرند ایرانیان از هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های کشور  در سالن ورزشی پورشریفی تبریز برگزار شد.

در نیمه نخست دقیقه ۳ بازی مس سونگون توسط محمد نجف زنگی گل دروازه حریف را فرو ریخت و در ادامه شاهد بازی پایاپایی از هر ۲ تیم بودیم ولی شاگردان افضل بازی مالکانه‌ای را ارائه کردند تا اینکه دقیقه ۱۶ بهروز عظیمی گل دوم تیمش را بدست آورد.

با شروع نیمه دوم شاگردان بی غم رو به بازی پاور پلی آوردند و دقیقه ۲۴ توسط میثم خیام گل اول خود را کسب کردند.

در ادامه بازی دقیقه ۳۱ سجاد یوسف خواه گل سوم مس سونگون را به ثمر رساند.

حملات سونگونی ها ادامه دار بوده و از خلأ دروازه بان تیم فولاد زرند در تاکتیک پاور پلی این تیم بهره برده و گل چهارم خود را دقیقه ۳۶ بازی توسط بهروز عظیمی به دست آورد.

قضاوت این بازی را مجید فراهانی، مهدی کرد، بهنام اختیاری، سید ناصر کاظمی، سعید دیندار و ولی صفارها به عنوان ناظر داوری برعهده داشتند.

نویسنده: حبیب چرندابی