کشف ۷۵ کیلوگرم مرفین از خودروی سمند در منطقه چاراویماق
کشف ۷۵ کیلوگرم مرفین از خودروی سمند در منطقه چاراویماق
مهر تبریز-جانشين فرماندهي انتظامي آذربايجان شرقي گفت: پلیس مواد مخدر در راستای  سیاست‌گذاری کلان و با تدابیر و فرامین رهبری و برای تنگ نمودن عرصه به سوداگران و مبارزه با مواد مخدر که توصیه اکید رهبری می باشد با تمام توان وارد عرصه مبارزه شده است.

مهرتبریز-جانشین فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی گفت: پلیس مواد مخدر در راستای  سیاست‌گذاری کلان و با تدابیر و فرامین رهبری و برای تنگ نمودن عرصه به سوداگران و مبارزه با مواد مخدر که توصیه اکید رهبری می باشد با تمام توان وارد عرصه مبارزه شده است.

به گزارش خبرنگار ما از تبریز ،سردار علی محمدی امروز در نشست خبری گفت: پلیس مواد مخدر آذربایجانشرقی در راستای مقابله و مبارزه باسوداگران مرگ و افرادی که امنیت و آرامش جوانان ونوجوانان و نخبه‌های جامعه راکه سهم عظیمی در بهبود و توسعه کشور دارند را مورد هدف قرار داده‌اند و شب روز برای این اهداف شوم برنامه ریزی می کنند با تمام توان در خط مقدم مبارزه قرار گرفته و برای ریشه کردن آن تلاش می نماید.

سردار محمدی تصریح کرد:بر این اساس پلیس استان ما طی پنج ماه سال جاری با استفاده از ظرفیت های مردمی  و ترفندهای پلیسی موفق به افزایش کشف  تا ۴۹ درصدی مواد مخدر  نسبت به  مشابه سال قبل شده است.

جانشین فرماندهی انتظامی آذربایجانشرقی ؛در تشریح موفقیت این پلیس عنوان کرد: تمام برنامه های راهبردی و هم افزایی پلیس  تنگ کردن عرصه بر سوداگران مواد مخدر می باشد که خوشبختانه با همکاری پلیس سایر استان ها موفقیت های چشم گیری حاصل شده و عملابا همکاری و تعامل استانهای، کرمان، البرز و اصفهان و استان‌های همجوار قدرت مانور از سوداگران سلب شده است .

وی تاکید کرد؛ در این اثنا تاکنون  طی ۱۵ روز  گذشته پلسی شاهد موفقیت های بوده به طوری که توانسته ایم بیش از ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر از انواع مختلف مرفین، شیشه، حشیش و …کشف و ضبط نماییم.

وی در نحوه کنترل  مبادی مرزی نیز افزود، خوشبتخانه با تجهیز شدن این خروجی ها به دستگاه ایکس ری X-RAY عملا زمینه قاچاق این افرادمحدود و محدودتر شده است وهمچنین با استفاده از ظرفیت سایر دستگاه‌ها در مبادی ورودی و خروجی، از قبیل فرودگاه‌، راه‌آهن، مرزهای مشترک و پایانه‌ها شدت مبارزه با قاچاقچیان راه گریزی برای آنان محدود شده است.

محمدی همچنین خبری از کشف ۷۵ کیلوگرم مرفین از خودروی سمند در منطقه چاراویماق داد و افزود : با تلاش و رصد به موقع پلیس این محموله نیز کشف و ضبط گردید .

سردار محمدی با اشاره به نقش رسانه ها و سهم آنان در آگاه سازی مردم افزود :  ظرفیت رسانه ها در این فرآیند نیز یک ظرفیت غیر قابل کتمان است که می‌تواند بازوی برای پلیس در مبارزه با هر تخلف به ویژه مبارزه با مود مخدرباشد.

جانشین فرماندهی انتظامی آذربایجانشرقی ادامه داد: طی هفته های گذشته ۶ نفر قاچاقچی و ۱۱۷ نفر توزیع‌کننده خرد دستگیر شدند و در طی ۵ ماه گذشته نیز ۷۳ نفر قاچاقچی و ۲هزار و ۱۸۰ توزیع کننده نیز در مجموع در سطح استان دستگیر و برای تعیین تکلیف و مجازات به مراجع قضایی معرفی شده اند .