آغاز مسابقات شمشیربازی اپه زنان کشور به میزبانی تبریز

نوشته شده توسط

در

مهرتبریز: مسابقات شمشیربازی قهرمانی بانوان کشور روزهای ۲۷ و ۲۸ آذرماه در سالن کوثر تبریز برگزار می‌شود.
به گزارش مهرتبریز،مسابقات شمشیربازی قهرمانی بانوان کشور روزهای ۲۷ و ۲۸ آذرماه در سالن کوثر تبریز برگزار می شود و شمشیربازانی از ۱۳ استان، اصفهان، یزد، آذربایجان غربی، تهران الف، تهران ب، مازندران، خوزستان، اردبیل، همدان، خراسان جنوبی، البرز، آذربایجان شرقی و تیم منطقه آزاد کیش در این رقابتها شرکت می کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی، ۵۰ شمشیرباز از صبح امروز به رقابت می پردازند و نتایج این مسابقات تاثیر مستقیم در انتخاب اعضای تیم ملی دارد.
مهسا پوررحمتی، اعظم بختی، کوثر درویشی و فرشته زارعی به مربیگری مهدیه افسری اعضای تیم استان آذربایجان شرقی را در این مسابقات  تشکیل می دهند.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *