به گزارش خبرنگار ما آذربایجان شرقی، غلامرضا رسول زاده مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان گفت: عملیات ساخت و ترمیم پل ترکمانچای در محور تبریز -میانه، از ساعاتی پس از حمله دشمن آمریکایی- صهیونیستی در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه پل ترکمانچای تاکید کرد: اجرای این پروژه تا پایان اردیبهشت سال جاری به اتمام میرسد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان آذربایجان شرقی با اشاره به تمهیدات ترافیکی در حین اجرای پروژه گفت: برای جلوگیری از ایجاد اختلال در تردد، مسیر موقتی در کنار پل و از روی رودخانه ساخته شده است.
رسول زاده تأکید کرد: مسیرهای موقت تا زمان بهره برداری از این پروژه، مورد استفاده قرار میگیرند و مسیرهایی که دارای مشکل باشند، به صورت فنی بررسی و اصلاح میشوند تا خللی در تردد کاربران جادهای ایجاد نشود.


















