به گزارش مهر تبریز، نیروگاه خورشیدی تبریز یک – آخولا با ظرفیت تجمیعی ۱۲ مگاوات، امروز همزمان با مراسم افتتاح ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی و آغاز عملیات اجرایی ۴۵۰ مگاوات برق خورشیدی در سراسر کشور طی ارتباط ویدئویی با رئیس جمهور و وزیر نیرو و با حضور مسئولان سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق (ساتبا)، مدیران ارشد استانی به بهره برداری رسید.
این پروژه شامل دو واحد نیروگاه ۶ مگاواتی است که در مجموع توان تولید ۱۲ مگاوات انرژی پاک را دارند.
نیروگاه خورشیدی تبریز یک در مجاورت شهرک صنعتی شهید آیتالله آلهاشم (آخولا) و در زمینی به وسعت حدود ۱۳.۵ هکتار و با اعتباری بالغ بر ۳۶۰۰ میلیارد ریال طی مدت ۳ ماه اجرا شده است.
بهرهبرداری از این نیروگاه، گامی مؤثر در توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و دستیابی به اهداف ملی در زمینه کاهش آلایندهها و تنوع سبد انرژی کشور به شمار میآید. با آغاز فعالیت این نیروگاه، بخشی از برق مورد نیاز صنایع منطقه از منابع پاک و پایدار تأمین خواهد شد.
افتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲ مگاواتی آخولا با حضور برخط رئیس جمهور
مهر تبریز: نیروگاه خورشیدی تبریز یک – آخولا با ظرفیت تجمیعی ۱۲ مگاوات، همزمان با مراسم افتتاح 250 مگاوات نیروگاه خورشیدی و آغاز عملیات اجرایی 450 مگاوات برق خورشیدی در سراسر کشور با حضور برخط رئیسجمهور به بهره برداری رسید.
لینک کوتاه :
https://www.mehrtabriz.ir/?p=206794
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home3/mehrtabr/public_html/wp-content/themes/Aban-News/comments.php on line 35


















