به گزارش خبرنگار ما در تبریز، رضا عباسی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به افزایش سطح سلامت جامعه با اولویت قراردادن تولید محصول سالم و ارگانیک، از برگزاری ۲۰ کارگاه آموزشی تولید محصول سالم در این شهرستان خبر داد. وی با بیان اینکه کارگاههای آموزشی تولید محصول سالم و گواهیشده در قالب طرح ترویج […]
به گزارش خبرنگار ما در تبریز، رضا عباسی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به افزایش سطح سلامت جامعه با اولویت قراردادن تولید محصول سالم و ارگانیک، از برگزاری ۲۰ کارگاه آموزشی تولید محصول سالم در این شهرستان خبر داد.
وی با بیان اینکه کارگاههای آموزشی تولید محصول سالم و گواهیشده در قالب طرح ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول گواهی شده در این شهرستان برگزار شد، افزود: هدف نهایی از اجرای برنامه تولید محصول سالم، سوق داوطلبانه کشاورزان به سمت تولید این محصولات است، به نحوی که کشاورزان به این باور برسند که به منظور ایجاد اطمینان خاطر در مصرفکنندگان باید به تولید محصول سالم رویآورده و به عرضه آن در بازار بپردازند.
وی خاطرنشان کرد: در کارگاه آموزشی ضمن بازگو نمودن شرایط کشت و کار و تولید محصولات سالم در منطقه و شهرستان، به اهمیت، فواید و نیاز جامعه برای داشتن امنیت غذایی و غذای سالم اشاره نموده و نکات فنی و عملی تولید محصولات سالم را به شرکتکنندگان آموزش داده شد.