به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ بهرام سرمست در این بازدید با اشاره به اهمیت اجرای این پروژه در تأمین پایداری آب شرب کلانشهر تبریز، گفت: پروژه رینگ شرقی خط دوم آبرسانی تبریز، بهعنوان یک طرح زیرساختی، نقش حیاتی در تقویت تابآوری شبکه آبرسانی و کاهش تنشهای آبی در سالهای پیشرو ایفا خواهد کرد.
وی همچنین با قدردانی از نقش و همکاری شهرداری منطقه ۹ در تسهیل امور اجرایی پروژه، از تلاشهای شهردار منطقه، و مجموعه مدیریتی منطقه ۹ برای همراهی در اجرای پروژه تقدیر کرد.
گفتنی است در این بازدید ظفر محمدی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، یوسف غفارزاده مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان، ابراهیم سلیمانی مدیر آب و فاضلاب استان، علی قاسمی شهردار منطقه پنج و اکبر دنیادوست شهردار منطقه ۹ استاندار آذربایجان شرقی را همراهی کرده و در جریان روند اجرایی آن قرار گرفتند.
لازم به ذکر است، این پروژه با هدف انتقال آب از زرینهرود به شرق تبریز طراحی شده و درعینحال، منابع آب سد نهند را برای مواقع اضطراری حفظ میکند.
این طرح به طول ۱۷/۵ کیلومتر از پل زرنق شهرک خاوران آغاز و به مخزن باغمیشه ختم می شود.