مهر تبریز-امروز در جریان سفر یک روزه مدیرکل امور استان های وزارت صمت به منطقه آزاد ارس، مشکلات برخی واحدهای تولیدی ارس بررسی شد.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ ایرج حسن پور مدیرکل امور استان های وزارت صمت در راس هیاتی متشکل از غلامعلی راستی جانشین رئیس سازمان صمت استان آذربایجان شرقی و برخی کارشناسان این سازمان بمنظور بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و رفع آنها در ارس حضور یافته و با مدیران سرمایه گذاری، بازرگانی، صنایع و بازرسی این سازمان نشستی برگزار کرد.
عمده مشکلات مطرح شده از سوی واحدهای تولیدی؛ تعدد بخش نامه های صادره از سوی وزارت صمت و گمرک ایران، مشکلات رفع تعهدات ارزی شرکت های تولیدی که با منشا مواد اولیه خارجی صادرات مجدد میکنند، مشکلات مربوطه به ثبت سفارش مواد اولیه واحدهای تولیدی، مسائل گمرکی واحدهای تولیدکننده لوازم خانگی و لزوم هماهنگی های بیشتر بین وزارت صمت و گمرک ایران بود که در این نشست در مورد آن بحث و گفتگو شد.
گفتنی است مدیرکل امور استان های وزارت صمت امروز در راس هیاتی از شرکت های آیچین تجارت ارس، صبا نوآوران پاک ارس و هادی کوش ارس بازدید کردند. اعظم نعیمی