مهر تبریز: در راستای سیاست‌های کلان دولت در حمایت از تولید، اشتغال و سرمایه‌گذاری و در قالب برنامه «سه‌شنبه‌های اقتصادی» ، استاندار اذربایجان شرقی از گروه صنعتی کاوه سودا، شرکت حامیان یاقوت صحرا و شرکت روان کاران نوین اندیش پایدار بازدید نمودند.
 به گزارش مهر تبریز، جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان آذربایجان شرقی با حضور بهرام سرمست استاندار آذربایجان شرقی، معاونین استاندار، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی، اعضای ستاد تسهیل استان، فرماندار ویژه شهرستان مراغه و جمعی از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان محلی در شهرستان مراغه برگزار گردید.
در این جلسه، مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی شهرستان مراغه به‌صورت میدانی و  کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم در خصوص رفع موانع پیش‌روی تولیدکنندگان،اتخاذ شد.
استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر رویکرد دولت چهاردهم در حمایت عملی از تولید و سرمایه‌گذاری اظهار داشت: حضور میدانی مدیران و تصمیم‌گیری در محل، یکی از مهم‌ترین راهکارها برای تسریع در حل مشکلات واحدهای تولیدی و جلوگیری از تعطیلی یا کاهش ظرفیت تولید است.
سرمست با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی، معدنی و کشاورزی شهرستان مراغه، بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، تسهیل فرآیندهای اداری و حمایت هدفمند از تولیدکنندگان تأکید کرد و افزود: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید باید به‌عنوان بازوی عملیاتی دولت در حل مشکلات بخش تولید، با جدیت و نتیجه‌محوری عمل کند.
در ادامه این جلسه، تعدادی از واحدهای تولیدی و صنعتی به‌صورت مستقیم مسائل و مطالبات خود را مطرح کردند و پس از بررسی کارشناسی، دستورات لازم برای پیگیری و حل مشکلات در چارچوب قوانین و مقررات صادر شد.