مهر تبریز: “سفرهخانه سنتی آکواریوم” با سرمایهگذاری ۵۰ میلیارد تومانی، تلفیقی از طعم بینظیر غذاهای دریایی و سنتی، فضایی دلنشین و تجربهای متفاوت از هنر و طبیعت را برای مسافران و گردشگران فراهم خواهد کرد.
تصور کنید، در سفرهخانهای نشستهاید که زیر پایتان دنیایی رنگارنگ از ماهیهای زینتی در آکواریومهای شیشهای شناورند، عطر نان تازه از تنور آلاچیقهای حیاط به مشام میرسد و طعم بینظیر غذاهای دریایی، کامتان را نوازش میدهد. این یک رویا نیست، بلکه تصویری واقعی از “سفره خانه سنتی آکواریوم” سراب است؛ پروژهای نوآورانه که صمد احدزاده، چهرهی نامآشنای صنعت پرورش ماهی سراب، با بیش از ۲۰ سال تجربه، آن را به واقعیت تبدیل کرده است.
احدزاده، که پیش از این با مجموعههای پرورش ماهی قزلآلا و ماهیهای زینتی خود شناخته میشد، این بار با سرمایهگذاری ۵۰ میلیارد تومانی، سفرهخانهای متفاوت را در سراب بنا کرده است. “آکواریوم” نه فقط یک رستوران، بلکه یک مجتمع گردشگری است که تجربهای بینظیر از تلفیق غذا، هنر و طبیعت را به مهمان ها و گردشگران ارائه خواهد داد.
در این سرزمین کوچک، میتوانید در کافیشاپ دنج آن، خستگی سفر را از تن بزنید، در تالار مجللش، جشنهای خاطرهانگیز خود را برگزار کنید و در رستوران بینظیرش، طعم لذیذ غذاهای دریایی و سنتی را بچشید. حیاط دلانگیز “آکواریوم” با آلاچیقهای مجهز به تنور و کرسی، فضایی گرم و صمیمی را برای دورهمیهای دوستانه و خانوادگی فراهم کرده است.
اما این تمام ماجرا نیست! “سفره خانه سنتی آکواریوم” یک سورپرایز ویژه برای علاقهمندان به غذاهای دریایی دارد؛ اینجا میتوانید ماهی مورد علاقه خود را از حوضچه مجموعه صید کرده و در طبخ آن مشارکت داشته باشید. این تجربهی تعاملی، لذت چشیدن طعم غذاهای دریایی را دوچندان میکند.
زمین ۲۵۰۰ مترمربعی این مجموعه، با ۲۵۰ مترمربع غرفههای صنایع دستی، رنگ و بوی هنر را به فضا خواهد بخشید. گردشگران میتوانند در این غرفهها، آثار هنرمندان محلی را تماشا کرده و سوغاتیهای ارزشمندی را برای عزیزان خود تهیه کنند.
“آکواریوم” که در جاده سراب-اردبیل، سه راهی تکلدان واقع شده است، تنها دو ماه تا افتتاح فاصله دارد. این مکان، نه فقط یک سفرهخانه، بلکه یک مقصد گردشگری است که سراب را به قطب جدیدی برای عاشقان طعم، هنر و طبیعت تبدیل خواهد کرد. با افتتاح این مجموعه، ۵۰ فرصت شغلی جدید نیز در منطقه ایجاد خواهد شد.
نویسنده: اعظم نعیمی