مهر تبریز-مدیر جهادکشاورزی شهرستان هریس گفت: بهره وری آب در بخش کشاورزی با توسعه گلخانهها، به میزان ۱۰ برابر افزایش مییابد.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ مهندس محمد پرتوی در جریان بازدید از گلخانه نیم هکتاری آقای عبدی و شرکاء در روستای بیلوردی شهرستان هریس که با همراهی کارشناسان باغبانی و حفظ نباتات مدیریت انجام شد، ضمن بیان این مطلب افزود: مساحت کل گلخانه های این شهرستان ۴٫۱۵ هکتار است که زیر کشت سبزی و صیفی می باشد.
وی با بیان اینکه بهره وری آب در بخش کشاورزی با توسعه گلخانهها به میزان ۱۰ برابر افزایش مییابد، خاطرنشان ساخت: سیاست این مدیریت در بخش کشاورزی عمدتاً حول محور آب و چگونگی استفاده از خاک است.
مهندس پرتوی با اشاره به اینکه افزایش تولید در واحد سطح یکی از مهمترین مباحث بخش کشاورزی است و این امر در گرو استفاده از ارقام مناسب میسر می گردد، اظهار داشت: بهتر است سرمایهگذاری در این امر بیشتر شود لذا این مدیریت از بهره بردارانی که دارای مجوز چاه کشاورزی و دارای پروانه بهره برداری بروز شده می باشند در زمینه مشاوره، اخذ مجوز و معرفی جهت اخذ تسهیلات بانکی آمادگی داشته و حمایت های لازم بعمل می آورد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان هریس در پایان افزود: در تولید محصولات گلخانه ای استفاده از ارقام مناسب و پربازده در جهت تولید محصول سالم و رعایت مسائل زیست محیطی با استفاده از روشهای مبارزه بیولوژیکی، استفاده از کارت ها و نوارهای رنگی برای کنترل آفات در گلخانه مورد تاکید می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید