تامین گوشت مرغ مصرفی ماه رمضان در استان آذربایجان شرقی
تامین گوشت مرغ مصرفی ماه رمضان در استان آذربایجان شرقی

مهرتبریز: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: با توجه به جوجه ریزی های صورت گرفته مشکلی برای تامین گوشت مرغ مورد نیاز استان در ماه مبارک رمضان وجود ندارد.

به گزارش مهرتبریز، مهندس حبیب شریفیان در جلسه ستاد تنظیم بازار محصولات کشاورزی که با حضور مهندس نواداد معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی برگزار شد با اشاره به جهش قیمت گوشت مرغ به واسطه افزایش قیمت نهاده های دامی همچون ذرت وسویا در سال های ۹۱ و ۹۲ گفت: در سه سال گذشته ثبات قیمت بر این نهاده ها حاکم بود و با تمهیدات انجام شده در زمان حاضر شاهد کاهش قیمت نهاده ها هستیم.

وی با اشاره به اینکه در سال های ۹۳ الی ۹۵ افزایش قیمت محسوسی در مورد گوشت مرغ نداشتیم، خاطرنشان کرد: ثبات قیمت نهاده های تولید برنامه ریزی برای تولید را تسهیل می کند.

وی با اشاره به اینکه قیمت جوجه یک روزه در استان در حال حاضر ۲۰ هزار و ۵۰۰ ریال است، گفت: هر کیلوگرم مرغ زنده بین ۴۴ تا ۴۶ هزار ریال و گوشت مرغ آماده طبخ ۶۷ تا ۷۲ هزار ریال عرضه می شود.

مهندس شریفیان با اعلام اینکه در زمان حاضر قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ در مرغداری های استان ۳۰ هزار ریال و در فروشگاه ها ۳۷ هزار ریال است، افزود: روزانه ۲۲۰ تن تخم مرغ در آذربایجان شرقی تولید می شود.

در پایان این نشست معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی در راستای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان بر مدیریت قیمت جوجه یک روزه با توجه به فاصله آن با قیمت ۱۷ هزار ریالی تعیین شده تاکید کرد.